Constanța

1 - 3 din 3
1 - 3 of 3
str. Pescarus, nr.49 Constanta
RoomXcape CT este un joc real de evadare din camera in Constanta (room escape sau escape room). Misiunea ta? Ai la dispozitie o ora sa cauti indicii in toata camera si sa iti dovedesti indemanarea. O serie de puzzle-urile interconectate cu diferite grade de dificultate iti vor permite sa gasesti cheia si sa evadezi. Instructajul se face intr-o receptie spatioasa, iar jocul se desfasoara in camere dotate cu aer conditionat. Iti oferim in plus apa sau cafea din partea casei.
Bulevardul Tudor Vladimirescu 9, Eforie Nord 905350, România
Marina Eforie reprezintă locul în care îmbini dragostea pentru mare cu pasiunea pentru navigație. Este locul în care te regăsești în compania altora ca și tine! Scopul nostru este de a aduce împreună pe iubitorii mării, pe toți cei care cunosc, prețuiesc și respectă marea. Ne dorim să fim purtați de aceleași vânturi prielnice în cele mai mari aventuri ale vieții noastre. La Marina Eforie asigurăm cheiajul pentru un număr de 60 de ambarcațiuni de agrement, organizăm croaziere pe veliere sau ambarcațiuni cu motor, pe o durată de la câteva ore la câteva zile sau chiar săptămâni. La Marina Eforie organizăm și cursuri de navigație prin școala de navigație "Sail Adventures". Tot aici poți participa la cele mai numeroase competiții din yachtingul românesc, sau te poți delecta cu o masă cu specific pescăresc la restaurantul "Sailors", restaurant aflat în incinta Marinei Eforie. Te așteptăm alături de noi!
Shut Up Beach, Aleea Lamia, Constanța, Constanța 900001, România
Shut Up, Beach is located in the north of Mamaia, Constanta. With a fresh design, a sunbeds area with sun umbrellas and a beach bar make this particular beach one of the most popular of the area. Premium location. Exclusive events. Affordable prices.
Shut Up, Beach este o plaja situata in nordul statiunii Mamaia, Constanta. Cu un design fresh, o zona de paturi de sezlonguri chic cu umbrele si un beach bar unde te poti racori, fac din aceasta plaja una dintre cele mai populare ale statiunii. Locatie premium. Evenimente exclusiviste. Preturi accesibile.