Constanța

1 - 6 din 6
1 - 6 of 6
Strada Poştei 1, Constanța, România
Welcome to Constanta's Original American Coffee Shop! We are in the heart of Constanta in Piata Ovidiu! Come by and taste the difference. What you find is American style coffee at low cost and large sizes!
DC Cafe serveşte, cu mândrie, Cafea Starbucks. Ne-am decis încă de la bun început ca vrem să servim doar ceea ce este mai bun! Fiecare cană de cafea e facută cu atenţie pentru a fi exact aşa cum ţi-o doreşti. Servim orice de la expresso-uri până la cafele reci; iar, în curând, vom oferi şi frappuccino! Suntem aici în fiecare zi pentru a ne asigura că ai o experienţă extraordinară la DC Cafe. Spune-ne cum putem s-o facem şi mai grozavă!
Strada Frumoasei, Mangalia, Constanța, România
The location is situated in Mangalia, Constanta County, near the Black Sea Shore but not quit on the shore. It's a small and quiet place, ideal for the morning coffee and for relax...
Locatia se afla in Mangalia, in zona centrala, aproape de malul marii dar nu cu vedere la mare.... Micut si linistit, este locul ideal pentru cafeaua de dimineata si relaxare..
Bulevardul Tomis 38, Constanța, România
Taverna greceasca, produse traditionale Grecia, deserturi de casa, mancare gatita, gyros, souvlaki, seftalia, kokoretsi si multe alte specialitati.
City Park Mall, Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanța 900419, România
Gloria Jean’s Coffees şi-a început activitatea comercială într-un mic magazin de cafea şi cadouri în Chicago S.U.A., în 1979. Din acel moment Gloria Jean’s Coffees s-a dezvoltat ca o companie de cafea gourmet şi specialităţi de cafea reuşind, de-a lungul anilor, să ajungă un brand recunoscut international. Din 1996 a continuat cu deschiderea mai multor cafenele în Australia, devenind cel mai mare lanţ de cafenele din zonă. Cafeneaua Gloria Jean’s Coffees Constanţa dispune de o terasă generoasă, de 80 de locuri, realizată în conceptul de pădure urbană, iar spaţiul interior de 20 de locuri, oferă clienţilor săi o experienţă minunată în lumea cafelei. Vă aşteptăm zilnic în intervalul orar 8.30-22.00, cu o gamă variată de cafea gourmet, ceaiuri, băuturi reci făcute din cafea sau fructe, dar şi numeroase sortimente de prăjituri. Dragostea ta pentru cafeaua gourmet şi gustul său desăvârşit ne face să încercăm tot timpul să fim mai aproape de tine!
Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România
Restaurantul Casa Maria este situat la malul Marii Negre in statiunea Mamaia, direct la bulevardul principal, cu o superba vedere la lac . Restaurantul are terasa , cat si o sala de evenimente cu o capacitate de pana la 140 de locuri. Meniul este divers, de la bucataria romaneasca pana la specialitati internationale , preparatele noastre va sunt pregatite cu pasiune, folosindu.se cele mai bune si proaspete ingrediente.
Strada Vadului 47, Hârșova, Constanța, România
Club Robert#Harsova#since1992, here you can listen to good music and enjoy coffee surrounded by a warm atmosphere like at home. Stay free !!
Club Robert#Harsova#since1992, here you can listen to good music and enjoy coffee surrounded by a warm atmosphere like at home. Stay free !!