Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
“Cabana Dintre Vii” este rezultatul unui vis împlinit, care a transformat vechea unitate viticola renumită sub marca Dacia Apold, într-un loc de poveste în mijlocul unui domeniu viticol. Situată în Apoldu de Sus, la numai 30 km de orașul Sibiu, Cabana Dintre Vii are toate atuurile pentru a oferi un sejur fermecător într-o ambianță sănătoasă, plină de calm și rafinament. Am pregătit pentru oaspeții noștri 6 camere iar decorul ales este un omagiu destinat vinului din zonă, un amestec subtil de clasic și rustic. Camera Riesling. Soiul Riesling il consideram ca fiind “regale vinurilor” albe
Apoldu de Sus, Sibiu, România
No stars
Pensiunea Grosspold este situată în Apoldu de Sus, intr-o zona cu peisaje incredibile, cu paduri dese si coaste abrupte de deal, intre care se ascund stane, pasuni si case de vanatoare. Aici, fiecare camera isi are propria poveste. Asa se face ca vii in vacanta si primesti cheia spre un taram aparte, dupa gustul sufletului. Poti alege intre un spatiu somptuos, unul romantic, altul idilic si tot asa, fiecare indemnand la visare. Ce ti-ai putea dori mai mult decat o baie cu jacuzzi intr-un décor senzual violet si auriu, luminata de un candelabru de cristal?
The Guest House Grosspold is located in the Saxon village named Apoldu de Sus, in an area with incredible landscapes with thick forests and steep hill between hiding sheepfold, pastures and hunting houses. Here, each room has its own story. So, you come on holiday and get the key to a realm apart, which taste the soul. You can choose from a sumptuous space, one romantic, another idyllic and so on, each attracts you dreaming. What you could want more than a jacuzzi in a sensual purple and gold decor, enlight by a crystal chandelier?
Strada Garii 366, Apoldu de Sus, Sibiu, România