Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Vila 7 camere living , bucatarie , terasa , gratar , curte , loc de joaca , parcare .
Oeștii Pământeni, Corbeni, Argeș, România
No stars
Pensiunea turistica Patricia este situata la aproximativ 15 kilometri de Curtea de Arges, langa raul Arges, pe drumul national 7c – Transfagrasan. Beneficiaza de un peisaj superb. Cladirea este pe 3 nivele cu un numar de 12 camere.
Strada Principala 606C, Sat Oeștii-Pământeni, Corbeni, Argeș, România
No stars
Pensiunea Arizona, cazare Arges, este situata in localitatea Corbeni, pe DN 7C la 5.4 km de Cetatea Poienari a lui Vlad Tepes , la circa 9.4 km de Barajul Vidraru si 19.5 de manastirea Curtea de Arges. Capacitate:18 locuri Facilitati:Bar, Parcare, Internet Wireless, Loc pentru grătar, Foişor, Fântână, Loc de campare, Terasă. Facilităţi cameră: Tv, Internet, Baie în cameră. Facilităţi timp liber: Biliard, Tenis de masă, Popice. La cerere se pot organiza drumeţii, Urban Safari,Team Building cu animatori specializaţi contra cost.
Perfect place for spending your holiday in a relaxing environment on Transfagarasan road having in your visual field the greatness of Ghitu mountain (1622 m) and Albina mountain (1372 m). It is situated near touristic attractions like Stan Valley (canyon), Dracula's fortress, Vidraru Dam, Ghitu Mountain, Albina mountain and the highest hill from Romania, Chiciora (1218 m).
DN7C 73B, Corbeni, Argeș, România,
No stars
Pensiunea este situata la jumatatea distantei dintre Curtea de Arges si Barajul Vidraru, in satul Oesti. Un popas placut pe drumul spre Transfagarasan, sau un sejur de durata intr-o locatie curata si confortabila.
Oești, Corbeni, Argeș, Romania