Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Destinația ideală pentru cei aflați în tranzit sau în interes de servici, pensiunea ,,Casa Paul” se află situată în zona centrală a municipiului Galați pe cea mai importantă arteră ce străbate orașul de la nord la sud, fiind astfel accesibilă atât cu mijloacele tradiționale de transport cât și pietonal. Aflându-se în mijlocul urbei de pe mal de bătrân fluviu, în plin centru economic, pensiunea ,,Casa Paul” pune la dispoziția călătorilor atât camere duble cât și un living cu dimensiuni impresionante în care fiecare oaspete își poate găsi o clipa de relaxare sau își poate prepara masa în sistem
The ideal destination for those in transit or in the interest of the service, Casa Paul Guesthouse is located in the central area of ​​Galati, on the most important artery that crosses the city from north to south, thus being accessible both with the traditional means of transport as well as pedestrian. Situated in the middle of the town on the banks of the old river, in the middle of the economic center, Casa Paul Pension offers to the travelers both double rooms and a living room with impressive dimensions where every guest can find a moment of relaxation or Can prepare your own self-cateri
Bulevardul George Coșbuc 124, Galați, România
No stars
Situated 500 metres from the River Danube, Hotel Jolie Apartments offers tastefully furnished, modern apartments in Galaţi. Free WiFi access is available. The building boasts with an on-site beauty centre and the apartments are provided with cable TV and air conditioning.The fully equipped kitchen or kitchenette is at your disposal for self-catering purposes. Featuring a shower or a corner bathtub, the bathrooms also come with a hairdryer and free toiletries. Massages can be booked for surcharge.
Situated 500 metres from the River Danube, Hotel Jolie Apartments offers tastefully furnished, modern apartments in Galaţi. Free WiFi access is available. The building boasts with an on-site beauty centre and the apartments are provided with cable TV and air conditioning.The fully equipped kitchen or kitchenette is at your disposal for self-catering purposes. Featuring a shower or a corner bathtub, the bathrooms also come with a hairdryer and free toiletries. Massages can be booked for surcharge.
Strada Morilor 215, Galați, România
No stars
Alege-ne să fim alături de tine când în viața ta apare un eveniment important !!! Fie că este vorba de logodnă sau cununie , botezul copilului tău , ziua ta de naștere sau onomastică , ziua de naștere a copilului sau o petrecere în cadrul firmei , noi putem pregăti și te așteptăm ! !! Putem stabili împreună aranjarea și decorarea meselor , ce feluri de mâncare vor invitații tăi , când și cum să-ți oferim șampania și nu în ultimul rând cât de mare să fie cheltuiala ta !!!
Comuna Vânători, Galați, România
No stars
Daca nu doriti sa stati la hotel sau nu agreeati ideea unei pensiuni ,apartamentele noastre in regim hotelier sunt cea mai buna si mai viabila optiune pentru cazarea in cele mai frumoase si cochete locatii din Galati. Spre deosebire de alte apartamente in regim hotelier,noi am fost printre primii in domeniu,avand o experienta de peste 14 ani in inchirierea acestora,amplasarea lor fiind pe Faleza Superioara,langa sediul Ceronav,in Centrul Galatiului sau aproape de Tribunal. Locatiile unde se afla apartamentele sunt in zone verzi situate langa parcuri,langa Promenada Falezei Dunarii, cu
Galați, România
No stars
Garsoniera de inchiriat in regim hotelier, 70 lei pe noapte, are cabina de dus, apa calda si caldura.
Strada Saturn, Galați, România
No stars
Bun venit! Apartamente in regim hotelier in Galati. Va punem la dispoiztie un complex de 5 apartamente de 4 stele situate pe faleza superioara a Dunarii, ce va ofera o superba priveliste aspura intregului oras. Complexul de apartamente este amplasat strategic astfel incat sa aveti access rapid la cele mai importante puncte din Galati. La numai 5 minute de complexul de aparatamente se afla Tribunalul, zona bancilor, dar si diferite obiective de agrement, parcuri, spa, restaurante, magazine, centre comerciale. Apartamentele sunt dotate in plus si cu un pat extensibil de doua persoane.
Bulevardul Marea Unire 15, Galați, Galați, România
No stars
Ofer spre inchiriere un apartament cu o camera in regim hotelier renovat complet, bucatarie complet utilata: aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, congelator, masina de spalat, wifi , ac. Etc Apartamentul este spatios si se afla in zona centrala mazepa 1 , foarte aproape de faleza Dunarii si centrul orasului.
Salcia 2, Strada Alexandru Lăpușneanu, Galați, România
No stars
Pensiune cazare de la 60 lei plus restaurant all inclusive
Strada Sindicatelor 27, Galați, România
No stars
Motel***-restaurant Didona situat la 10 km de orasul Galati, este locul ideal de odihna si relaxare atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru cei care viziteaza orasul. Motel Didona-b, este ideal pentru parteneri de afaceri veniti din afara judetului oferind si posibilitatea intalnirilor de afaceri in sala de conferinte, sau pranzuri de afaceri la barul de la nivelul motelului. Pentru confortul turistilor, motelul dispune de 8 camere elegante cu o capacitate de 18 locuri cazare.
DN 25, KM 10, DN25 Principala, Șendreni, Galați, România
3 ***
Hotelul Royale este o constructie moderna pe un singur nivel, situat in centrul orasului Galati, pe faleza superioara a Dunarii. Deschis in iulie 2010, Hotelul Royale aduce in sprijinul clientilor sai standardul ridicat al serviciilor si dotarilor. Serviciile de cazare raspund oricaror solicitari: 12 de camere - single, suite sau apartamente dotate la standarde europene.
Hotel Royale is a modern building on one level, located in downtown Galati on the Danube top cliff. Opened in July 2010, Hotel Royale brings to its clients support the high standard of services and amenities.Ready to respond to any requests for accommodation services: 12 rooms - singles, suites or apartments with European standards.
B-dul Marii Uniri Nr. 15, Galați, România