Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Căsuţa bunicilor este situată în satul Drumul Carului, în cadrul unui Centru Cultural. Atmosfera este caldă şi prietenoasă. Căsuţa este primitoare şi este potrivită pentru persoanele care apreciază autenticul şi tradiţiile româneşti.
Grandparents houseis situated in Drumul Carului Village, within a Cultural Center. The place is nice and cozy. The wooden house is a good choice for the people who appreciate the Romanian culture, architecture and traditions.
Strada Principala nr 39, sat Drumul Carului, Comuna Moeciu, Brasov, România
No stars
Situata intr-o zona deosebit de linistita, la intrarea in Moeciu de Jos, la cateva sute de metri de sosea si oferind o priveliste deosebita a crestei Muntilor Piatra Craiului, Casa Alexia va ofera cazare intr-un minunat decor montan fiind retrasa de zgomotul si agitatia aglomeratiei urbane.Casa Alexia dispune de 4 camere duble cu bai proprii si living la etaj, 2 camere duble cu o baie la parter, bucatarie complet utilata la dispozitia turistilor, terasa sub padure (12 locuri), curte mare cu locuri de parcare, foisor cu gratar din piatra, leagan, trambulina, topogan,balansoar, sezlonguri.
Moeciu de Jos, Brașov, România
No stars
Peisaj ofertant. Loc liniștit, perfect pentru a scăpa de stresul zilnic. Gazda primitoare, spatiu amenajat in aer liber, grătar, sala interna, perfect pentru vacanta mult așteptată.
Strada Principală 219, Moieciu de Sus, Brașov 507134, România
No stars
Ella Mansion va oferă cazare in 20 locuri in camere duble si apartamente,toate având bai si balcoane proprii. Camerele sunt dotate cu ecran plat, iar clienții beneficiază de servicii wireless. Dispunem de o curte spațioasă cu o parcare pentru automobile,un spațiu generos de joaca pentru copii,un balansoar si un foișor prevazut cu tot ce este necesar pentru un grătar in aer liber.
Strada Principală, Moieciu de Jos, Brasov 507135, România