Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

4 ****
Hotelul Peștera se află situat în Parcul Natural Bucegi, fiind încadrat într-un peisaj feeric, la o altitudine de 1600 metri. Este o destinație preferată a familiilor care vin să se reîncarce cu energie pozitivă, să-și recreeze trupul și mintea. Natura a fost generoasă cu noi, oferindu-ne aer curat, ape limpezi, munți, păduri. Iubitorii de natură se pot bucura de peisaje idilice, parcurgând numeroase trasee turistice spre Lacul Bolboci prin Cheile Tătarului sau spre Vârful Omu trecând pe lângă Babele și Sfinx.
Str. Orzea, Moroeni, Dâmbovița, România
2 **
La răscrucea drumurilor spre inima Bucegilor, într-un cadru de basm, cu privelişti deosebite se află Cabana Dichiu**. Accesul se realizează din DN71 Târgovişte – Sinaia, pe Transbucegi (drum de vară) sau pe DJ 714 Moroeni-Peştera (drum de iarnă). Cabana Dichiu oferă găzduire pentru 40 de persoane şi loc de servit masa în restaurantul propriu. Locurile de cazare sunt repartizate în 10 camere, cu grupuri sanitare la fiecare etaj.
Cabana Dichiu, Platoul Bucegi, DJ713, România
3 ***
Situat pe valea râului Ialomiţa, într-o zonă liniştită şi uşor accesibilă din DN 71 (la 45 km de Târgovişte şi 35 km de Sinaia), în Comuna Moroeni, Hotelul Gâlma este locul ideal pentru: relaxare cu familia, diverse petreceri, team building-uri, cursuri de formare profesională şi tabere şcolare. Cazarea se realizează în 18 camere duble şi 2 apartamente, fiecare cu grup sanitar propriu, TV prin cablu şi frigider cu minibar. Facilităţi: restaurant, sală de conferinţă, saună, piscină acoperită, teren de sport în aer liber, dotat cu nocturnă, loc amenajat pentru grătar şi foişor rustic, divers
Moroeni, Dâmbovița, România
No stars
Casa Moroeni este situată în localitatea Moroeni, la 2 km de centrul comunei, oferind WiFi gratuit, grădină cu facilități de grătar, recepție cu program nonstop, restaurant și parcare gratuită. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la 200 m. Unitățile de cazare ale Casei Moroeni sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie proprie cu articole de toaletă gratuite. Micul dejun este servit în fiecare zi, iar oaspeții pot lua cina la restaurantul proprietății.
Located in Moroeni, 2 km from the town centre, Casa Moroeni offers free WiFi, a garden with barbecue facilities, a 24-hour reception and a restaurant. Free parking is available on site and the closest bus stop is 200 m away. The units at the Moroeni come with a flat-screen TV with cable channels and private bathroom facilities. Free toiletries are provided, as well. Breakfast is served daily at the property and dinner can be enjoyed at the on-site restaurant. The closest grocery shop is 100 m away. Several hiking trails start directly on the premises.
Moroeni, Dâmbovița, România
3 ***
Situată în apropierea Peşterii Ialomiţei, la altitudinea de 1605 m (la 100 m de telecabina Peştera), Pensiunea Piciorul Babelor*** pune la dispoziţia turiştilor 10 locuri de cazare, distribuite în 5 camere duble, cu baie proprie şi tv prin satelit. Pensiunea mai dispune de living şi bucătărie complet utilată, loc amenajat pentru grătar şi foişor.
Zona Peștera Muntii Bucegi, Moroeni, Dâmbovița, România