Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
PENSIUNEA ,,CABANA SCUFIȚA ROȘIE’’ Localizare:Cabana Scufița Roșie este situata într-o zona liniștită și plina de farmec într-un superb peisaj montan, la 6 Km distanta de centrul comunei Pojorâta, jud.
Pojorâta, Suceava, România
No stars
Pensiunea Flori de Bucovina vine in intampinarea dumneavoastra cu un loc de odihna si relaxare intr-un loc mirific chiar in apropierea manastirilor: Moldovita, Putna, Sucevita, Voronet, Namor si doar la 10 km de Campulung sau 30 de km de Vatra Dornei. Intreaga pensiune va sta la dispozitie atat alaturi de prieteni cat si de intreaga familie cu 6 camere cu pat matrimonial, un apartament cu doua camere si un dormitor cu 2 paturi duble, fiecare dintre ele avand baie proprie si televizor.
Pojorâta, Suceava 727440, România
No stars
Pensiunea se afla in inima bucovinei, intre Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei,in apropierea a trei partii de schii , a Masivului Rarau si a principalelor manastiri bucovinene si va ofera cazare in camere cu pat dublu , tv, internet, parcare supravegheata video. Pensiunea detine pastravarie si un restaurant propriu cu mancare traditionala, la preturi fara concurenta .va asteptam cu drag
Valea Putnei, Pojorâta, Suceava 727441, România
No stars
Pojorata este un taram de o frumusete rara, aduce multumiri tuturor celor care au norocul sa o viziteze. Situata in nord-estul tarii, pe vale raului Moldova, localitatea Pojorata a fost aparata veacuri la rand de culmile Obcinilor Bucovinei si Feredeului. Climatul este bland, padurea in permanenta verde, numeroase obiecteve turistice reprezentate prin manatiri, muzee si alte vestigii care pastreaza secole de istorie, sunt numai cateva din monumentele care ii fac pe mii de oameni sa aleaga ca destinatie Pojorata.
Strada Izvor Nr. 806, Pojorâta, Suceava, România