Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Fie ca sunteti in trecere prin Suceava, in excursie sau in weekend si doriti sa va retrageti intr-un loc liniștit și cu aer curat, Pensiunea Agroturistica “Floare de Camp” va ofera conditii primitoare de cazare la standarde de 3 margarete, imbinate cu activitati de agroturism, pentru doritorii de relaxare in natura. Pensiunea Agroturistica “Floare de Camp” este situata la 5 minute de mers cu masina de orasul Suceava.
Floare de Camp,DJ209C, Suceava, România
No stars
Cabana Plapumioara este situata la 20 de km. de statiunea Vatra Dornei, pe Valea Bistritei, într-un loc minunat unde daca reusesti sa ajungi cu siguranta vei reveni. Caldura cu care veti fi primiti în cabana noastra se reflecta într-o sintagma simpla pe care am simtit-o odata cu venirea turistilor "cei care ne tec pragul sunt prietenii nostri".
Cojoci, Suceava, România
No stars
Proprietatea noastra este pozitionata ultracentral, intr-o zona linistita, cu multa vegetatie. Distanta intre imobilul nostru si locuri de interes cum ar fi institutii publice, culturale, monumente, muzee etc este foarte mica (2 minute de mers pe jos pana la Manastirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, 10 minute pana la Cetatea Suceava, 1 minut pana la Centrul Comercial Bucovina, etc)
Placed in a quiet street in the heart of Suceava (3 minutes to the Town Hall, 1 minute to Bucovina Shopping Centre, 1 minute to Saint John the New Monastery, 10 minutes to the Suceava Fortress), is in the right position for reaching every site of interest of Suceava and its neighbourhoods.
Strada Ștefan Dracinschi, Suceava, România