Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiunea Siesta este situata in incinta Complexului de Agrement Weekend din localitate, amenajat si întreţinut de Primăria Targu Mures, mai exact pe strada Plutelor Nr. 2. Având, o pensiune cu arhitectura moderna si o dotare pe măsura, poziţionata central pe aleea principala a complexului, este uşor accesibila fiind aproape de bazinele de înot, de terenurile de sport cat si de terenurile de joaca pentru copii.
Strada Plutelor 2, Târgu Mureș, Mureș, România
No stars
Thuild - Your world of leisure este situat în Târgu-Mureș si oferă camere cu o priveliște uimitoare, plus o cameră cu o terasă și un șemineu. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate. Thuild - Your world of leisure este la 52 km de Sighișoara și de Praid. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Târgu Mureș, situat la 18 km de proprietate. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Camerele au o vedere la oraș, la deal sau la pădure și sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat. De asemenea, camerele au zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde după o zi plină.
Offering rooms with a terrace and a fireplace, Thuild - Your world of leisure is located in Târgu-Mureş. Free WiFi is available throughout the property. Opening to a terrace with city, hill or forest views, every room at this guest house is air conditioned and features a flat-screen TV. They feature a seating area to relax in after a busy day. Certain units have views of the garden or city. Every room includes a private bathroom. For your comfort, you will find bathrobes and slippers. There is a shared kitchen at the property.
Strada Sfântul Ioan 10, Târgu Mureș, Județul Mureș, România