Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiunea Gabriella este situata in satul Valenii de Mures , judetul Mures , la mijlocul distantei intre Targu -Mures si Toplita . Dotarile moderne confera clientilor un spatiu relaxant si primitor . Pensiunea dispune de o bucatarie complet dotata , de un living spatios si de patru camere , dintre care trei camere cu paturi twin si o camera cu pat matrimonial .Camerele sunt dotate de grupuri sanitare proprii , acces internet si televizoare .Facilitatile oferite de noi:piscina, terasa , gradina cu foisor si "butoaie cu apa sarata " .
Vălenii de Mureş, Mureș, România
No stars
Vila Cuibul cu Dor se afla la poalele Muntelui Rosu pe malul drept al Teleajanului. Locatia cuprinde: la etaj - 3 dormitore,1 baie, hol mare; la parter - 1 dormitor, bucatarie, baie, living. Vila este complet utilata si dispune de o curte mare, gratar, foisor si iesire la rau. Locatia se afla pe DN1A Bucuresti-Ploiesti-Valeni de Munte-Cheia.
Cheia, Prahova, România
3 ***
O casa binecuvantata, decorata cu mult bun gust, intr-un stil autentic traditional. Gasesti aici un personal specializat de exceptie, care iti oferta o sedere memorabila indiferent daca ai ales sa stai o noapte sau mai multe. Pensiunea este mai exact o casa de oaspeti, primitoare, in care te simti "ca la mama acasa", dupa ce ai mancat din gustarile alese, preparate dupa retete traditionale, lasate mostenire de bunicuta!
A house blessed , tastefully decorated in an authentic traditional style . Pension exactly is a guest house , welcoming, where you can find the charm of yesteryear holidays at my grandparents !Our guests are delighted by our house because: they love the fresh air , enjoy the charm found in our holidays in the countryside , where good supper and I are at home !
Ulita Popii 1002, Aluniș, Prahova, România
No stars
Cabana Soarelui este asezata la poalele muntilor RETEZAT in TARA HATEGULUI , teritoriul GEOPARCULUI DINOZAURILOR pe principalul drum de acces catre PARCUL NATIONAL RETEZAT la doar 3 km de acesta. Cabana Soarelui, situata la 800 m altitudine, iti ofera sansa sa petreci clipe de neuitat intr-un cadru natural de exceptie - Muntii Retezat.
Nucșoara de Sus, Prahova, România
No stars
Construită în anul 2014, într-un cadru natural deosebit, având o excelentă panoramă asupra stațiunii și a dealurilor din jur, Casuta cu Trandafiri vă oferă un sejur confortabil, intim și primitor în zona centrală a stațiunii Slanic Prahova, la numai 15 minute de mers pe jos de salină. După o plimbare la salină, sau după o drumeție pe dealurile din jur, sunteți asteptați pe terasa de la parter unde există și un loc de grătar.
Strada Victoriei, Slănic, Prahova 106200, România