Galați

1 - 10 din 10
1 - 10 of 10
Strada Alexandru Carnabel 57, Galați, România
Is a calm location,where you can drink a good Coffee ,Like Otter drinks.if YOU will go there,sure YOU will come NexT time. :)
Este o locație liniștita ,unde poți savura o cafea buna ,precum si alte băuturi . Daca vei merge acolo sigur vei veni si a 2 oară. :)
Bulevardul Traian Vuia 6, Galați 800552, România
Fast Food Passage is the ideal place for you! The variety of products, delicious taste, prompt delivery and the excellent price are the best in town.
Fast Food Passage este locul ideal pentru tine. Sortimentul bogat, delicios, livrarea promptă şi preţul excelent sunt de neegalat!
Strada Oțelarilor, Galați, România
Modestă și cochetă.
Strada Ștefan Octavian Iosif 1C, Tecuci, Galați, România
Corseda restaurant is a special place with style and sophistication, where you can eat well and healthy ... and can enjoy quiet a good coffee with friends and family.
Restaurantul Corseda este un loc special,cu stil si rafinament, unde se mananca bine si sanatos... si poti savura linistit o cafea buna impreuna cu prietenii si familia.
Strada Alexandru Carnabel 39, Galați, România
Bella Vita este, cu siguranta, un restaurant deosebit. Mancarea servita in restaurantul de pe Strada Al. Carnabel este delicioasa, cu specialitati italiene si vinuri exceptionale. Localul este unul luminos si frumos, ideal pentru o cina in doi. Sunt folosite doar ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate. Are toate calitatile unui restaurant italian autentic: delicii rafinate pregatite cu mare pricepere de Chef Executiv Robert Patriche, decor clasic si atmosfera intima.
Strada Victor Valcovici, Galați, România
Când vă uitați la un turn de televiziune, presupun că gândurile voastre se îndreaptă spre hidoșenie sau vă întrebați cât de puternic radiază. Nu vă închipuiți că într-un asemenea loc poate exista un... restaurant. Ei bine, în Galați, există un restaurant într-un turn de televiziune! Sub centrul de comandă al tuturor instalațiilor ce permit transmisia tv și fm, sălășluiește un restaurant modern, în care va fi mereu primăvară - de la florile ce îmbogățesc mesele până la tonurile de galben și mov care le înconjoară. Dar ce-l face de neratat este panorama pe care este capabil s-o ofere asupra întregului oraș dunărean. Dacă ajungeți prin Galați sau doar traversați orașul, n-aveți nici o scuză să nu vă alocați câteva minute ca să admirați urbea gălățeană de sus. Este singurul restaurant din România aflat într-un turn de televiziune și poți să vezi orașul, chiar dacă nu te așezi la masă - trebuie doar să plătești taxa de lift! Restaurantul Perla Dunarii-Turn Tv organizeaza nunti,botezuri,banchete,mese festive si alte petreceri.Ambianta rafinata,serviciile de calitate,diversitatea si bunul gust al preparatelor vor crea un eveniment unic,plin de magie! Va propunem o lista de meniuri cu mancaruri romanesti si internationale, care se pot modela dupa cererea si bugetul dumneavoastra. În fiecare week-end vă aşteptăm la Restaurantul "Perla Dunării" împreună cu una dintre cele mai cunoscute formații din zonă vă invită să petreceţi pe muzică live. Repertoriul formației Adagio și Minodora Dedis este vast și variat, din stiluri precum, Dance, Latino, Pop-rock, Country, Jazz, Blues, Evergreen, Vals, Tango, Etno, dar și muzică populară românească, lăutărească și de petrecere. Ei te vor ridica pe culmi și te vor face să uiți de toate grijile și te vor face... complice la o muzică de calitate.
Strada Melodiei 1, Galați 827100, România
Luxurios, shiny, charming, showness and hand-made products go together at every "C HOUSE - COFFEE SHOPS" to create a new concept that will renew the whole idea that the people and the industry have about making enjoying coffee. An Italian Style experience all around the world: good coffee, atmosphere, food, service, aperitivo time are the key elements to our business.
Luxurios, shiny, charming, showness and hand-made products go together at every "C HOUSE - COFFEE SHOPS" to create a new concept that will renew the whole idea that the people and the industry have about making enjoying coffee. An Italian Style experience all around the world: good coffee, atmosphere, food, service, aperitivo time are the key elements to our business.
Strada Smârdan 35, Galați 827100, România
Va punem la dispoziție un număr de 10 unități tip Desktop , pentru zilele mohorâte , și o distracție pe cinste. Cu nenumărate jocuri , vă așteptăm la long-night-uri , și multe pachete atractive ...
Strada Tecuci, Galați, România
Welcome to Grand Game Caffe Best in town Galati
Noul local de jocuri video PlayStation si cafenea, a fost deschis din dorinta noastra de a aduce un plus orasului Galati. Grand Game Caffe este deschis pentru toti cei care vor sa evadeze din zilele stresante, sa se relaxeze si sa se bucure de noutatile din gaming. Grand Game Caffe va pune la dispozitie videoproiectoare,plasme, un spatiu vast in care sa va puteti proiecta in lumea vituala a jocurilor. Decorul este minunat si in stil modernist, unde poti avea parte de un relax desavarsit! Barul te asteapta cu bratele deschise sa incerci diverse sortimente de bauturi reci sau calde, perfect pe gustul tau ! Va asteptam cu drag !!!
Strada Iacob Lahovari 10, Galați, România
Gazetto Cafe este un restaurant cu bucatarie japoneza si italiana. Un cadru cu „parfum” romantic, plin de senzualitate și frumos, muzica ambientală si deliciul bucătăriei, in stare sa delecteze și cele mai neordinare gusturi - toate impreuna reprezinta Gazetto Cafe. Va asteptam cu drag!