Vâlcea

1 - 5 din 5
1 - 5 of 5
Strada Doctor Dumitru Bagdazar, Drăgășani, Vâlcea, România
Restaurant Pergola Caffe,un loc perfect pentru relaxare si mancare delicioasă!
Strada Depozitelor, Râmnicu Vâlcea, România
Va așteptăm cu mult drag si cu mâncare bună si proaspăta ! In incinta Dedemanului din Rm Vâlcea !
Voineasa, Vâlcea, România
ABI Cafe este o cafenea cocheta in Voineasa. Prețuri de "studenție", muzica buna si priveliște încântătoare! In drumul vostru spre pârtia de la Transalpina va asteptam la o cafea buna. Zâmbetul e din partea casei:)
Scuarul Mircea cel Bătrân, Râmnicu Vâlcea, România
Kyos cuisine bar, situat in centrul orasului Ramnicu Valcea, Scuarul Mircea cel Batran, doreste sa aduca orasului Ramnicu Valcea un plus in ceea ce priveste calitatea serviciilor horeca. Am ales cele mai faimoase preparate de pe tot globul, le-am reinterpretat conform tehnicilor gastronomiei moderne si astfel am conceput meniul Kyos. Ne dorim sa venim in permanenta cu ceva nou si bun in materie de preparate. Ne-a ajutat si ne va ajuta in continuare Adriana Ghita (Pe Adriana o gasiti aici : www.adrianaghita.ro/blog/ ) careia ii multumim pentru tot! Despre Kyos va mai putem spune ca se intinde pe doua nivele (parter+etaj), cu o capacitate de peste 50 de locuri fiecare, se mandreste cu un design deosebit conceput de 2 tineri foarte talentati, Aura Savulescu (parter) si Andrei Paunescu (etaj) si cu un personal cu o vasta experienta in domeniul horeca. Suntem pregătiți să vă fim alături în momentele importante din viața personala sau profesionala, fie că vorbim de aniversări, banchete,lansari de produse, conferinte sau petreceri tematice. Localizarea centrala a restaurantului, eleganța saloanelor și calitatea serviciilor ne-au calificat in topul preferintelor oaspetilor nostri inca de la deschidere, de aceea multumim tuturor celor care ne-au vizitat sau ne vor vizita si promitem sa tinem stafeta cat mai sus intotdeauna. Orice informatie aveti nevoie, o puteti obtine apeland 0741539199/0250737475 sau trimitand un e-mail la : kyoscuisinebar@yahoo.com PS: Lucram si la un site oficial ce promitem a fi deosebit .
Strada Știrbei Vodă 91, Râmnicu Vâlcea, România
Aproape de centrul orasului, dar totusi ferita de ochii "curiosilor" First Cafe isi deschide portile zilnic intre orele 8:00-24:00, intr-o atmosfera calda si intima cu o gama variata de bauturi!