Restaurant El Pato București

About Your Location: 
The Restaurant El Pato was created in 2008 under the name Chez Marie Icoanei, developping, for 8 years, a rush of customers, fond of quality food and good wines.
Despre Locaţie: 
Restaurantul El Pato a fost creat in 2008 sub numele Chez Marie Icoanei dezvoltandu-si, timp de 8 ani, o clientela iubitoare de mancare de calitate si vinuri bune. In 2016, pentru a raspunde tendintelor pietei, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding in cadrul caruia si-a schimbat numele si infatisarea dar si-a pastrat personalul si calitatea serviciilor. Meniul restaurantului este international, fiind imbogatit cu produse romanesti si preparate pe baza de carne de rata. In prezent, El Pato este unul dintre putinele restaurante de sine-statatoare din Capitala, in care se poate lua micul dejun si singurul local din Bucuresti cu o pagina de meniu plina cu mancaruri din carne de rata.
Location Sumary: 
Amenties: 
Air-conditioning
City center location
Outside seating
Wi-fi
Business Hours: 
10-00
Special Offers: 
Meniul Zilei, zilnic, intre 11.30 si 15.30, la 22 lei.
Special Offers: 
Petrecere cu muzica live la El Pato Muzica bună se ascultă cel mai bine la El Pato, împreună cu cei dragi, savurând un preparat gustos, asortat cu un vin aromat. Va invitam vineri,17.02.2017, cu incepere de la ora 19:00, la o petrecere cu muzica live ce va deborda de energie, intensitate si emotie! Mixul de sunete si ritmuri vine in completarea farfuriilor desavarsite si a vinului care va vor incanta simturile. Vă așteptăm cu drag! Deoarece este o zi speciala, nu uitați să vă rezervați locurile din timp! Rezervări: restaurant@elpato.ro Telefon: 0730.344.810 Adresa: Strada Dionisie Lupu nr. 48 (colț cu Arthur Verona)

Ascunde numereleAfişează numereleHide numbersShow numbers