Caraș-Severin

1 - 5 din 5
1 - 5 of 5
Strada Pinilor, Caransebeș 325400, România
Situat in parcul turistic Teius din Caransebes restaurantul nostru va așteaptă cu mici făcuți maison, doua sortimente de bere la halba (Bergenbier si Staropramen) mititei făcuți maison si zilnic meniul zilei +distribuție la prețul șoc de 11Ron. Va așteptăm cu drag.
Restaurant Deo, DJ571F 299, Eftimie Murgu, Caraș-Severin, România
Zona Eftimie Murgu prezintă câteva dintre cele mai frumoase, speciale şi unice locuri din țară, de care din ce în ce mai mulţi turişti se bucură în fiecare an. Datorită fluxului mare de turişti care vin pentru a vizita frumusețile naturale ale acestei zone, am realizat nevoia deschiderii unui restaurant şi unei pizzeri pentru a oferi vizitatorilor o mâncare specifică zonei. Turiştii care veneau în acestă zonă întrebau oamenii din Eftimie Murgu dacă au un loc unde să mănânce, rămânând dezamăgiți când aflau că trebuie să meargă în alte localități pentru a găsi un asemenea loc. Datorită acestui fapt, am luat hotărârea să deschidem acest restaurant, pentru a veni în sprijinul turiștilor care sunt dornici de a vizita şi a strânge imagini din Valea Almăjului, cât şi în sprijinul tuturor oamenilor din împrejurimi, care doresc să savureze cele mai gustoase preparate ale zonei. Sunteți bineveniți la restaurantul Deo toţi cei care vizitați Cheile Rudăriei, frumusețile unice din zonă sau morile naturale de apă, vechi de câteva sute de ani. Vă așteptăm să încercați plăcerea de a savura!
Strada Principală, Mehadia, Caraș-Severin, România
No Stress Cafe vă invită să descoperiți acvariile cu pesti multicolori,design unic in Mehadia, și să vă delectați cu cele mai savuroase băuturi. Arhitectura locației, atmosfera liniștită, iluminatul natural și aerul curat creează cele mai bune condiții pentru a organiza întalniri sau o simplă deconectare de la stresul cotidian.
Strada Vasile Alecsandri 18b, Caransebeș, Caraș-Severin, 325400, România
In fiecare zi ne deschidem usile cu bucurie, respectul fata de clientii nostri este motivul pentru care in fiecare zi pasiunea pentru gatit se regaseste in fiecare farfurie. Va asteptam in Eden sa va incantati simturile, sa va bucurati de confortul unui pranz cu colegii sau pentru a petrece o seara relaxanta cu prietenii sau familia.
Piața 1 Decembrie 1918, Reșița, România
Your MotiF to choose us(by the way, F stands Food, Fun, Friends). When you step inside, you may have the feeling that you're in a crazy bistro, a fancy restaurant, a nice bar, at a dinner or after dinner party. You may choose you're story, we invite you to be creatiF, and again... F stands for Food, Fun, Friends.
MotiF - Food, Friends, Fun