Termeni si Conditii

I. Pentru unităţile de cazare

1. Informaţiile care apar pe pagina unei unităţi de cazare (hotel, pensiune, apartament regim hotelier etc) sunt furnizate exclusiv de către administratorii unităţii de cazare.
2. Administratorul unităţii de cazare va afişa pe site doar informaţii cu caracter public, necesare pentru efectuarea rezervărilor.
3. Administratorul unităţii de cazare îşi asumă drepturile legale asupra administrării acesteia cât şi drepturile de autor asupra textelor furnizate pe site.
4. Listarea şi promovarea pe site a unităţilor de cazare revine exclusiv administratorilor acesteia. Administratorul se va asigura că datele furnizate sunt reale şi corecte. În caz contrar echipa www.RomaniaTonight.ro poate recurge la corectarea sau cenzurarea acestora iar în cazurile în care se observă activităţi suspicioase (cazurile de înşelăciune etc) echipa www.RomaniaTonight.ro va recurge la suspendarea conturilor de pe site şi la furnizarea datelor către instituţiile abilitate.
4. Preţurile pe site se vor afişate în format întreg care include TVA şi alte posibile taxe.
5. Numerele de telefon, adresele de email, adrese web sau de reţele sociale vor fi completate exclusiv în câmpurile special destinate pentru astfel de tipuri de date.

II. Pentru utilizatori

1. RomaniaTonight.ro pune la dispoziţia agenţilor turistici (administratori de unităţi de cazare sau de alte tipuri de localuri) spaţiu virtual în scopuri publicitare.
2. Spaţiul alocat agenţilor turistici este administrat exclusiv de către aceştia din interfaţa de administrare prin extranet cu ajutorul datelor de autentificare.
3. Echipa RomaniaTonight.ro verifică fiecare locaţie înscrisă însă nu poate garanta şi nu poate fi făcută responsabilă pentru acurateţea datelor introduse de către administratorii acestora.
4. În cazul eventualelor prejudicii create, administratorii unităţilor de cazare şi a celorlalte locaţii vor fi singurii răspunzători pentru conţinutul publicat pe site în conformitate cu legile din România care reglementează activitatea din turism, legile care reglementează concurenţa neloială şi publicitatea mincinoasă dar şi legile care reglementează drepturile de autor.
5. Echipa RomaniaTonight.ro va desfăşura o activitate continuă de identificare şi eliminare din sistem a locaţiilor care nu respectă termenii şi condiţiile.

III. Costuri

După adăugarea proprietăţii, un consultant RomaniaTonight.ro vă va contacta pentru a se asigura că folosiţi la maximum serviciile puse la dispoziţie de portal. Prezenţa pe RomaniaTonight.ro implică un cost anual de publicare şi vă asigură cele mai bune servicii de care puteţi beneficia în spaţiul online. Adiţional, pagina dvs. va fi optimizată SEO pentru o poziţionare cât mai bună în listele motoarelor de căutare şi, de asemenea, va fi promovată pe conturile de Social Media ale portalului. Pentru mai multe informaţii vă invităm să ne contactaţi!