Ajutor

Suntem aici pentru dumneavoastră!

După adăugarea proprietăţii, un consultant RomaniaTonight.ro vă va contacta pentru a se asigura că folosiţi la maximum serviciile puse la dispoziţie de portal. Prezenţa pe RomaniaTonight.ro implică un cost anual de publicare şi vă asigură cele mai bune servicii de care puteţi beneficia în spaţiul online. Adiţional, pagina dvs. va fi optimizată SEO pentru o poziţionare cât mai bună în listele motoarelor de căutare şi, de asemenea, va fi promovată pe conturile de Social Media ale portalului. Pentru mai multe informaţii vă invităm să parcurgeţi întrebările şi răspunsurile de mai jos sau să ne contactaţi!

Cum creez un cont de utilizator asociat?

Dacă nu aveți încă un cont de utilizator asociat, îl puteţi crea accesând acest link sau de pe orice pagină accesând link-ul Adăugaţi-vă proprietatea. Crearea unui cont de utilizator asociat RomaniaTonight.ro este gratuit şi vă oferă posibilitatea de a adăuga atât proprietăţi (unităţi de cazare) cât şi locaţii aflate în împrejurimile acestora.

* Este foarte important să folosiţi o adresă validă de e-mail deoarece comunicarea cu administratorii platformei cât şi rezervările online efectuate de către oaspeţi vor fi trimise automat de către sistem la această adresă.

Cum creez un cont de utilizator?

Dacă nu aveți încă un cont de utilizator, îl puteţi crea accesând acest link sau de pe orice pagină accesând link-ul Înregistraţi-vă. Crearea unui cont de utilizator RomaniaTonight.ro este gratuit şi vă oferă posibilitatea de a face rapid rezervări online, cât şi accesul la un cont de administrator pentru a gestiona uşor rezervările dumneavoastră.

* Este foarte important să folosiţi o adresă validă de e-mail deoarece comunicarea cu administratorii platformei cât şi rezervările efectuate online vor fi trimise automat de către sistem la această adresă.

Cum adaug o proprietate?

După ce v-aţi creat contul de utilizator asociat vă veţi regăsi în contul dumneavoastră de administrator. Vă va întâmpina panoul dumneavoastră de control de unde veţi gestiona toate proprietăţile adăugate pe platformă. Puteţi adăuga o proprietate direct din secţiunea - Unităţi de cazare - sau accesând butonul - Adaugă Proprietate - din meniul principal aflat în partea de sus a paginii.

Pentru a vedea un exemplu de bună practică cu privire la adăugarea unei Proprietăţi, vă invităm să vizionaţi următorul tutorial - click aici

* Prima opţiune de pe pagina - Adaugă Proprietate - reprezintă unităţi de cazare. Spre exemplu: hotel, pensiune, motel, apartament etc.
* A doua opţiune de pe pagina - Adaugă Proprietate - reprezintă Locaţii conexe unităţilor de cazare. Spre exemplu: restaurant, bar, cafenea, club, cazino etc.

Cum adaug o locaţie?

După ce v-aţi creat contul de utilizator asociat vă veţi regăsi în contul dumneavoastră de administrator. Vă va întâmpina panoul dumneavoastră de control de unde veţi gestiona toate proprietăţile adăugate pe platformă. Puteţi adăuga o locaţie direct din secţiunea - Alte locaţii - sau accesând butonul - Adaugă Proprietate - din meniul principal aflat în partea de sus a paginii.

* Prima opţiune de pe pagina - Adaugă Proprietate - reprezintă unităţi de cazare. Spre exemplu: hotel, pensiune, motel, apartament etc.
* A doua opţiune de pe pagina - Adaugă Proprietate - reprezintă Locaţii conexe unităţilor de cazare. Spre exemplu: restaurant, bar, cafenea, club, cazino etc.

Cum adaug disponibilitatea şi preţurile?

Pentru a putea adăuga preţuri şi disponibilităţi, este necesar să fiţi autentificat în contul dumneavoastră de administrator. În secţiunea Proprietăţile Mele se află panoul dumneavoastră de control al tuturor proprietăţilor pe care le-aţi adăugat pe platformă. În partea din dreapta a fiecărei proprietăţi se află butonul Preţuri şi disponibilităţi. În cazul în care aţi adăugat mai multe tipuri de unităţi de cazare (ex: hotel care conţine - camere single, double etc.), acestea vor fi afişate individual şi puteţi accesa calendarul făcând click pe numele fiecăruia dintre ele.

Pentru a vedea un exemplu cu privire la adăugarea preţurilor şi disponibilităţilor, vă invităm să vizionaţi următorul tutorial - click aici

* Paginile calendarului conţin un ghid detaliat pe care vă invităm să-l consultaţi în momentul în care adăugaţi preţurile şi disponibilităţile.
* Este foarte important de reţinut că fără preţuri şi disponibilităţi adăugate, proprietatea nu va fi afişată în căutările efectuate de către oaspeţi deoarece aceştia introduc date calendaristice în momentul în care aleg unde îşi vor petrece vacanţa.