RomaniaTonight

Bine aţi venit pe RomaniaTonight.ro!

RomaniaTonight.ro este un portal de promovare a Unităţile de Cazare cât şi a Locaţiilor din jurul acestora, dedicat în exclusivitate industriei de Turism şi Timp Liber din România. Deşi găzduieşte proprietăţi doar din România, promovarea acestora se face la nivel internaţional atingând o prezenţă globală. Ţările de unde RomaniaTonight.ro a fost accesat şi vizitat sunt reprezentate cu albastru pe harta de mai jos.

Prezenţă globală RomaniaTonight.ro

RomaniaTonight.ro în Cifre

Vă prezentăm RomaniaTonight.ro în câteva cifre relevante pentru a avea o imagine de ansamblu asupra succesului de care se bucură portalul. Vom face referire la prezenţa în Social Media, numărul de Proprietăţi găzduite în prezent şi la impactul postărilor lansate pe pagina de Facebook.

Like-uri pe Facebook11.3K+

Numărul de like-uri al
paginii de Facebook care reprezintă o sursă viabilă de informaţie pentru oaspeţi dar şi o sursă de inspiraţie pentru campaniile noastre.

1.4K+Proprietăți adăugate pe RomaniaTonight.ro

Găzduim în prezent peste 1350 de
Proprietăţi din România, atât Unităţi de Cazare cât şi Locaţii menite să satisfacă toate nevoile timpului liber al oaspeţilor.

109K+Impactul postărilor pe Facebook

Impactul de care s-a bucurat campania
"Super Mega Revelion 2017"
unde peste 109.000 de oameni au văzut şi interacţionat cu noi în Social Media.

Cine Suntem

RomaniaTonight.ro este un produs SC KEY FRAMES MEDIA SRL, situată pe B-dul. Dimitrie Cantemir Nr.1, Sector 4, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului cu J40/15838/24.12.2013, cod unic de înregistrare 32619804, cu contul la Banca Transilvania RO32BTRLRONCRT0240632801.

Proiectul RomaniaTonight.ro este totodată un portal pe care se pot face rezervări turistice dar în acelaşi timp este un ghid de petrecere a timpului liber. Pe portal, utilizatorii pot găsi oferte de cazare cu cel mai mic preţ întrucât ofertele sunt adăugate direct de către proprietarii Unităţilor de Cazare fără a aplică niciun fel de comision. Tot aici se regăseşte un ghid complet al locaţiilor în care oaspeţii îşi pot petrece Timpul Liber în zonele unde îşi fac rezervările, sunt găzduite de la restaurante, cafenele, cluburi până la trasee turistice, pârtii de ski şi cele mai noi evenimente.

Proiectul este 100% românesc, finanţat din surse autohtone şi îşi propune susţinerea unităţilor de cazare din ţara noastră în procesul îmbunătăţirii imaginii acestora în mediul online. În consecinţă, am lansat serviciul WebsiteTONIGHT, un serviciu prin care oferim oricărei unităţi de cazare doritoare un website realizat la cele mai înalte standarde, atât grafic cât şi tehnologic, bazat pe cea mai nouă tehnologie adaptivă orientată către toate tipurile de device-uri inteligente pe care le folosim. În câteva cuvinte, WebsiteTONIGHT este un produs flexibil care nu necesită cunoştinţe de programare, simplifică modificarea şi gestionarea informaţiilor în timp real fără a mai apela la un specialist şi, nu în ultimul rând, poate fi on-line în 24 de ore.