Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Cabana Ursului se găsește în județul Covasna, în zona Baraoltului, în valea Bodvaj. Locația exactă este la 8 km de Bățanii Mici, satul natal al lui Benedek Elek, la 18 km de Baraolt, la 50 de km de orașul Sfântu Gheorghe si la 70 km de orașul Brasov. Rezervația naturală Bodvaj se află în Valea Pârâul Bradului.
The "Bear's Den" is situated in Covasna County, Baraolt region, in the Bodvaj woods. It can be found at 8 km from Benedek Elek' s native village, Kisbacon, at 18 km from the town Baraolt, at about 50 km from the town of Sfântu Gheorghe and from 70 km from the town Brasov. The Bodvaj natural reserve is placed in the Valley of the Pine Creek.
Bățanii Mici, Covasna, România
No stars
Amplasat în Covasna, la 400 de metri de pârtia de schi și la 100 de metri de centru, Casa Dancs are o zonă de relaxare în aer liber și facilități de grătar gratuite în grădină. Toate unitățile de cazare mobilate funcțional sunt dotate cu TV prin cablu. Unele camere sunt prevăzute cu balcon. Oaspeţii de la Casa Dancs au acces la o bucătărie comună bine utilată şi la un living comun, cu TV prin cablu şi zonă de luat masa. Cel mai apropiat restaurant este situat la 150 de metri.
Set in Covasna, 400 m from the ski slope and 100 m from the centre, Casa Dancs features an outdoor seating area and free barbecue facilities in the garden. All functionally-furnished units are fitted with cable TV. Some are also fitted with a balcony. Guests at Casa Dancs have access to a shared, well-appointed kitchen, and to a common living room with a cable TV and a dining area. The nearest restaurant is 150 m away.
Strada Elisabeta 23, Covasna 525200, România
No stars
Bun venit la Pensiunea Botimi din Covasna, judetul Covasna! Pensiunea Botimi este situata in statiunea Covasna, statiune recunoscuta pentru miile de izvoare de aici dar si pentru aerul bogat in ioni negativi. Pensiunea este amenajata in stil rustic si dispune de 7 camere duble si triple, 2 apartamente si 4 casute si 10 camere in bungalouri. Fiecare camera este dotata cu baie proprie moderna (cabina de dus cu hidromasaj, jacuzzi), tv, wi-fi, frigider, cuptor cu microunde.
Strada Gábor Áron 2, Covasna 525200, România