Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Vilă în Mamaia Sat, situată în partea de Nord a staţiunii Mamaia la 7 minute de mers pe jos de plajă, dispune de 3 dormitoare cu paturi matrimoniale, 2 băi şi un living spaţios cu o canapea extensibilă. Dotările modern conferă clienţilor un spaţiu relaxant şi primitor. Aproape de vilă sunt beach-barurile Kazebo, Oneiro, Merlin, Leon Beach iar pentru cei ce iubesc cluburile de noapte se pot deplasa cu maşina(aprox) 15 min.
Villa Alima is located next to Mamaia resort, close to the sea shore. It provides 3 bedrooms with a king size bed each, 2 bathrooms and a big living room which all combined generate a comfortable and luxurious atmosphere. The furniture and the interior are up-to-date as well as the facilities within the villa which will provide a pleasant experience. Guests can also enjoy outdoor activities on the small terrace in front of the villa or make a nice barbeque at the grill that we provide. The location provides quick access (aprox.
Mamaia-Sat, Constanța, România
No stars
Apartamentul Summerland cu doua camere este situat in Mamaia Nord, zona Summerland, la etajul 4 al unui bloc nou pe partea cu marea. Este la o distanta de aproximativ 100 de metri de plaja. Accesul pana in zona in care se afla cluburile Fratelli, Le Gaga, Crazy Beach si Ego se poate face pe jos, circa 3 minute. Acest apartament este compus din living prevazut cu canapea extensibila, TV, aer conditionat. Bucataria este open space utilata cu plita, cuptor si hota, masina de spalat, frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, vesela si tacamuri.
Apartment Summerland Mamaia is located in the Summerland Complex, only 100 m from the beach, and offers a self-catering accommodation unit with free WiFi, free air conditioning and a balcony, providing views of the Black Sea. Many restaurants and a grocery can be found within a short walk from the apartment.
Mamaia, Constanța, România
3 ***
Hotelul se afla in Mamaia Nord intre orasul Navodari si statiunea Mamaia, la strada principala.
Strada T1 Mamaia Nord 52, Năvodari, Constanța, România
No stars
Tropical Zev Apartments este un apartament in Botique Hotelul Zev Apartments, amplasat pe bdul Mamaia Nord, la doar 200 m distanta de mare. Accesul la plaja este facil, in spatele locatiei nostre existand o alee catre mare si promenada care leaga plaja Mamaia Nord de plaja Mamaia. Botique Hotelul se afla la doar 5 minute de zona cluburilor Ego, Le GaGa, Fratelli, LOFT.
Bulevardul Mamaia Nord 23, Năvodari, Constanța, România
No stars
Unitatea noastra se afla la o distanta comoda de mers pe jos pana pe nisipurile litoralului romanesc.
Strada T3 45, Mamaia Nord, Constanța, România
No stars
Dupa ce veti petrece concediul in armonia apartamentului „La Bella Vita”, veti fi de acord cu noi: viata este frumoasa! Ce v-ar putea convinge? Atmosfera intima, confortul ridicat, eleganta decorului, nemarginirea marii pe care o puteti imbratisa din oricare camera. La noi, veti regasi o a doua casa. Va asteapta un apartament de doua camere, situat intr-un imobil nou (2017), cu inima larg deschisa catre mare, in care pot fi gazduite 6 persoane. Va punem la dispozitie: o camera matrimoniala, o cvadrupla, o baie si o bucatarie complet utilate, parcare gratuita.
Spending your holidays in "La Bella Vita" apartment, you will agree with us: life is beautiful! What would be convinced? Intimate, high comfort, elegant decor, sea infinity that you can embrace from any room. Here, you will find a second home. Awaits a two-bedroom apartment, located in a new building (2017), with wide heart open to the sea, where it can be housed 6 people. We offer: a double room, a quad, a bathroom and a fully equipped kitchen, free parking.
Mamaia-Sat, Constanța, România
No stars
Pensiunea noastra este situata in Mamaia Nord, la nord de Constanta intre Mamaia si Navodari chiar pe malul marii.
Strada D4, Năvodari, Constanța, România
No stars
Apartment Siracuza se afla in nordul statiunii Mamaia, in zona cluburilor si ofera spre inchiriere in regim hotelier un apartament cu doua camere cu vedere la mare, mobilat si utilat.
Apartment Siracuza is located in the northern part of Mamaia, in clubing area. It offers 2 rooms, 2 bathrooms and a kitchen, fully equiped.
Aleea Siracuza 2, Mamaia, Constanța 900001, România
No stars
Vila se afla in Mamaia Nord la 1 minut de mers pe jos este plaja 'El comandante sau Rapana' lata de 400m2 cu zona de promenada frumos luminata si banci pentru odihna amplasate in fata marii,o zona linistita cu verdeata si constructii noi frumoase(pensiuni ,hoteluri,vile) la 5 minute de zona de clubing de la capatul lui mamaia(Fratelli,EGO,LE gaga).camerele fac parte din din et.1 al vilei au toate dotarile de lux:televizor smart samsung 80cm ,frigider albatros cu congelatoe,aer conditionat samsung 9000btu ,pat matrimonial generos, dresing ,noptiera cu veioza,baie cu toate dotarile afe
Strada D3 Nr. 38-40, Mamaia Nord, Constanța, România
No stars
Apartamentul de 2 camere (dormitor si living) este situat in Statiunea Mamaia, Complex Summerland, la cativa pasi de plaja, clubul Fratelli, Le Gaga, Club Ego, Club Loft, are o terasa cu vedere frontala la Marea Neagra si lac, in cea mai noua si exclusivista zona, mobilat superlux. Livingul este prevazut cu aer conditionat si TV, se afla o canapea extensibila, bucataria este echipata cu plita si cuptor, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, iar dormitorul dispune de pat matrimonial, TV LED, aer conditionat. Sala de baie este prevazuta cu cabina de dus si masina de spalat automata.
Mamaia Nord, Constanta, Romania