Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

3 ***
Hotelul se afla in Mamaia Nord intre orasul Navodari si statiunea Mamaia, la strada principala.
Strada T1 Mamaia Nord 52, Năvodari, Constanța, România
No stars
Tropical Zev Apartments este un apartament in Botique Hotelul Zev Apartments, amplasat pe bdul Mamaia Nord, la doar 200 m distanta de mare. Accesul la plaja este facil, in spatele locatiei nostre existand o alee catre mare si promenada care leaga plaja Mamaia Nord de plaja Mamaia. Botique Hotelul se afla la doar 5 minute de zona cluburilor Ego, Le GaGa, Fratelli, LOFT.
Bulevardul Mamaia Nord 23, Năvodari, Constanța, România
No stars
Unitatea noastra se afla la o distanta comoda de mers pe jos pana pe nisipurile litoralului romanesc.
Strada T3 45, Mamaia Nord, Constanța, România
No stars
Dupa ce veti petrece concediul in armonia apartamentului „La Bella Vita”, veti fi de acord cu noi: viata este frumoasa! Ce v-ar putea convinge? Atmosfera intima, confortul ridicat, eleganta decorului, nemarginirea marii pe care o puteti imbratisa din oricare camera. La noi, veti regasi o a doua casa. Va asteapta un apartament de doua camere, situat intr-un imobil nou (2017), cu inima larg deschisa catre mare, in care pot fi gazduite 6 persoane. Va punem la dispozitie: o camera matrimoniala, o cvadrupla, o baie si o bucatarie complet utilate, parcare gratuita.
Spending your holidays in "La Bella Vita" apartment, you will agree with us: life is beautiful! What would be convinced? Intimate, high comfort, elegant decor, sea infinity that you can embrace from any room. Here, you will find a second home. Awaits a two-bedroom apartment, located in a new building (2017), with wide heart open to the sea, where it can be housed 6 people. We offer: a double room, a quad, a bathroom and a fully equipped kitchen, free parking.
Mamaia-Sat, Constanța, România
No stars
Apartment Siracuza se afla in nordul statiunii Mamaia, in zona cluburilor si ofera spre inchiriere in regim hotelier un apartament cu doua camere cu vedere la mare, mobilat si utilat.
Apartment Siracuza is located in the northern part of Mamaia, in clubing area. It offers 2 rooms, 2 bathrooms and a kitchen, fully equiped.
Aleea Siracuza 2, Mamaia, Constanța 900001, România
No stars
Vila se afla in Mamaia Nord la 1 minut de mers pe jos este plaja 'El comandante sau Rapana' lata de 400m2 cu zona de promenada frumos luminata si banci pentru odihna amplasate in fata marii,o zona linistita cu verdeata si constructii noi frumoase(pensiuni ,hoteluri,vile) la 5 minute de zona de clubing de la capatul lui mamaia(Fratelli,EGO,LE gaga).camerele fac parte din din et.1 al vilei au toate dotarile de lux:televizor smart samsung 80cm ,frigider albatros cu congelatoe,aer conditionat samsung 9000btu ,pat matrimonial generos, dresing ,noptiera cu veioza,baie cu toate dotarile afe
Strada D3 Nr. 38-40, Mamaia Nord, Constanța, România
No stars
Apartamentul de 2 camere (dormitor si living) este situat in Statiunea Mamaia, Complex Summerland, la cativa pasi de plaja, clubul Fratelli, Le Gaga, Club Ego, Club Loft, are o terasa cu vedere frontala la Marea Neagra si lac, in cea mai noua si exclusivista zona, mobilat superlux. Livingul este prevazut cu aer conditionat si TV, se afla o canapea extensibila, bucataria este echipata cu plita si cuptor, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, iar dormitorul dispune de pat matrimonial, TV LED, aer conditionat. Sala de baie este prevazuta cu cabina de dus si masina de spalat automata.
Mamaia Nord, Constanta, Romania