Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Cabana Stelli este o casa de vacanta primitoare atat iarna, daca vrei sa schiezi in statiunea cu, probabil, cea mai mare oferta naturala din Romania, cat si in restul anului, cand poti face drumetii in frumosii nostri munti. Capacitatea cabanei este de 24 locuri. Cabana este dotata cu tot ce ai nevoie pentru sederi mai indelungate, sau reuniuni cu prietenii pentru un weekend. Vei gasi la noi un salon spatios dotat cu televizor, WIFI, echipamente de muzica, o bucatarie utilata, gratar in curte, asternuturi curate si caldura atat la propriu cat si la figurat. Va asteptam cu drag!
Stațiunea Parâng, DJ709F, Petroșani, Hunedoara, România
No stars
Rustic, clasic, modern. Trei stiluri imbinate cu succes se regasesc in cele 86 locuri de cazare pe care Pensiunea Sarmis vi le ofera cu ultimele inovatii in materie de servicii la standarde de 3 stele in Sarmizegetusa, loc incarcat de istorie, liniste si frumusete. Situata in frumoasa depresiune a Tarii Hategului, la poalele Muntilor Retezat, localitatea Sarmizegetusa se afla la aproximativ 8 km departare de trecatoarea care face legatura intre Banat si Transilvania si care purta in antichitate numele Tapae, astazi Portile de Fier ale Transilvaniei.
Sarmizegetusa 82, Sarmizegetusa, Hunedoara 337415, România
No stars
O imbinare rustica cu elemente moderne, intr-un peisaj feeric in perfectiunea naturii, Vila Negrele din statiunea turistica Straja se adreseaza turistilor care cauta calitate si relaxare in mijlocul naturii.
A blend rustic with modern elements in an enchanting landscape in the perfection of nature is Vila Negrele from Straja resort. It is for tourists who want to quality and relaxation in nature.
Straja, Hunedoara, România
No stars
Cabana Groapa Seaca se afla situata pe Cheile Jietului, pe DN 7A in drum spre Voineasa. Este la 15 kilometri de Transalpina Ski Resort si la 10 km de Soseaua Transalpina. Deasemenea cabana se afla in punctul de pornire spre 7 trasee diferite spre lacuri glaciare cele mai cunoscute fiind Lacurile Rosiile, Lacurile Verzi,Lacul Calcescu.Lipsa semnalului la telefon si la internet va ofera o relaxare completa.
Groapa Seaca Cotage is on Cheile Jietului, on DN 7A to Voineasa. There are 15 km to Transalpina Ski Resort and 10km to Transalpina Road. You can reach the treak for 7 glaciar lakes near the cotage, the well known are Red Lake, Green Lake and Calcescu. The lack of both phone and internet signal hepls you fully relax.
DN7A, Jieţ, Hunedoara
No stars
Style Lupeni se află în Lupeni, la 12 km de zona de schi Straja, și este o unitate de cazare în sistem self-catering, care oferă acces gratuit la conexiunea WiFi. La 50 de metri de studio se află o parcare publică gratuită. Unitatea de cazare are încălzire prin pardoseală și TV cu canale prin cablu. Include o bucătărie bine dotată, cu frigider și cuptor. Baia privată are duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. La doar 50 de metri se află un magazin alimentar, iar cel mai apropiat restaurant este la 300 de metri de proprietate.
Strada Trandafirilor, Lupeni, Hunedoara, România
No stars
Pensiunea Maia este situata la intrarea in orașul Uricani la 15km de Parcul NationalRetezat si 10km de Straja
Strada Principală 22, Uricani, Hunedoara 336100, România
No stars
Avem deosebita placere sa va oferim cazare la 3 stele in 17 camere,2 apartamente,Restaurant/Bar,Mini-Spa,si Sala de Conferinte. Rafinamentul si stilul completeaza curatenia si serviciile noastre. Speram sa ne vizitati pe curand.
We are delighted to offer you accommodation in a 3 star hotel with 17 rooms, 2 apartments, Restaurant, Mini-Spa and a conference hall. Our refinement and style completes our services and tidiness of the hotel. We hope to see you soon as our guest.
Strada Bujorului, Petroșani, Hunedoara, România
No stars
Unitatea dispune de 10 camere(duble,triple,cu 4 locuri) dotate cu baie poprie ,Tv si internet.De asemenea se poate servi masa in restaurantul cabanei.
Râușor, Râu de Mori, Hunedoara, România
No stars
Casa de vacanta compusa din 5 camere , bai proprii ,din care 3 camere cu pat matrimonial și 2 camere cu pat matrimonial si canapea, living spatios , bucatarie complect utilata , TV in camera , internet . Casa de vacanta dispune 14 locuri.
Strada Straja 82, Straja, Hunedoara, România