București

1 - 20 din 135
1 - 20 of 135
Bloc 5A, Bulevardul Unirii 16, București 040106, România
Highly enthusiastic about our mission, we provide our services on a round o’clock basis, 7 days per week, both at our saloon, and in the hotel room or at your residence. Just a call and 30 minutes are more than sufficient to enjoy the attendance of our sensual models wherever you are – in Bucharest or in the metropolitan area!
Deosebit de entuziaşti în misiunea noastră vă oferim serviciile noastre 24 de ore, 7 zile pe săptămână, atât în incinta salonului cât şi în camera de hotel sau la domiciliul dumneavoastră. Un apel telefonic şi 30 de minute sunt mai mult decât suficiente pentru a vă bucura de prezenţa senzualelor noastre modele, oriunde v-aţi afla în Bucureşti sau în zona metropolitană!
Strada Popa Petre 5, București 030167, România
SARA is the italian gourmet story: pizza, pasta and the new highly appreciated concept "al vapore" (steam cuisine). If you want to have a healthy lunch with your business partners or an Italian dinner with your friends and family, SARA is the perfect place to be in Bucharest. Reservation: ☎ 0726.220.220; rezervari@sara-restaurant.ro.
Din pasiune pentru gusturile rafinate ale rețetelor gastronomice italiene, te așteptăm într-un spatiu prietenos, în care te răsfeți cu aromele rafinate si inconfundabile ale produselor culinare tradiționale "Made in Italy". SARA este povestea gourmet, savurată când dorești un prânz sănătos sau o cină ce poartă gustul Italiei sofisticate. Doar la SARA te poți delecta cu preparate „a vapore”, gătite la abur, în mixuri customizate chiar de tine. Te surprindem și în maniera #TakeAway: poartă acasă, celor dragi, din bunătățile mediteraneene ale boutique-ului #gourmet... sau practică-ți veleitățile de #chef în propria bucutărie. Deserturile, făcute în casă, cu pasiune, pricepere și mult zâmbet, ..., sunt favorite chiar și după mesele copioase. Oricînd disponibile "la pachet" și prin comenzi personalizate. Ai motive de sărbătoare privată? Nimic mai simplu: surprinde-i pe cei dragi într-un cadru festiv, intim și deosebit. Sună și Rezervă: ☎ 0726.220.220; rezervari@sara-restaurant.ro. #HaiLaSara.
Bloc Speranta, Strada Anastasie Panu 50, București, România
Scoala de dans Fresh Dance Este mai mult decat dans! Este distractie, socializare, sanatate si miscare. Cursuri de dans pentru adulti si dansul mirilor. Oferim peste 15 stiluri de dans.
Bulevardul Basarabia 176, București, România
WinBet Gaming Club te asteapta
Drumul Sării 33, București 060157, România
Resto Pub Hub. Private Events Vanue. Feels like home.
Cu o arhitectură de excepție și un design interior deosebit, Regina Club, situat într-un cochet cartier din București, pe strada Dr. Sării nr 33 (foarte aproape de Hotel Marriott și Palatul Cotroceni), vă oferă într-un singur loc pub, restaurant și terasa.
Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, București, Romania
We are a cozy Barbershop located in the center of Bucharest
Fizeria “The Barber” o puteti gasi la doar cateva minute de Piata Victoriei, intr-o cladire veche a Bucurestiului, o cladire construita in perioada interbelica, mai exact la 1924. La interior, de asemenea, veti regasi acelasi aer retro dar in acelasi timp modern. In cazul in care niciunul dintre frizerii nostrii nu este liber veti putea savura o cafea sau un ceai in timp ce cititi o revista de politica, economie, sport sau auto.
Strada Telița 1, Sector 5, București, România
VĂ INVIT SĂ VĂ SATISFACEM CELE MAI SOFISTICATE ȘI RAFINATE GUSTURI.
Strada Fabrica de Chibrituri 2, București 040554, România
At Il Cantuccio Restaurant you will discover a friendly, warm and welcoming place where you can forget about stereotype and prejudice. Here you can exchange opinions with friends in an elegant and discreet environment. We offer real and decent prices for delicious dishes served in a clean, relaxing environment where you are given all the attention you deserve.
La restaurant Il Cantuccio veti descoperi un loc prietenos, cald si primitor, in care va puteti elibera de sabloane si prejudecati, puteti schimba opinii cu prietenii, intr-un mediu elegant si discret. Va oferim preturi reale si decente pentru preparate cu un gust deosebit, servite intr-un mediu curat, relaxant, in care vi se acorda toata atentia pe care o meritati.
Dineș, Parcul Carol, Strada Cuțitul de Argint, București, România
Dines Restaurant is located in Carol Park, in Bucharest, near Roman Arenas, in a great natural setting, surrounded by an oasis of tranquility, freshness and greenery. Dines Restaurant is part of DINES group, with tradition in the hospitality industry. The location has two lounges, 120 and 50 seats, terrace and outside pavilion, as well as a playground, specially designed for children. We can provide advice on high-standard organizing for any event: weddings, christening parties, children’s parties, onomastics, Freshmen's Ball, private parties, memorials, graduation banquets,
Restaurantul Dines este situat in Parcul Carol, din Bucuresti, langa Arenele Romane, intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de o oaza de liniste, prospetime si verdeata. Restaurantul Dines face parte din grupul de firme DINES, cu traditie in industria ospitalitatii. Locatia dispune de doua saloane, de 120 si 50 locuri, de terasa si foisor, precum si de spatiu exterior de joaca, special amenajat pentru copii. Va putem oferi consiliere privind organizarea la standarde inalte a oricarui eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri pentru copii, onomastici, Balul Bobocilor, petreceri private, parastase, banchete de absolvire, karaoke party, petrecerea burlacilor / burlacitelor, petreceri de Halloween, petreceri de Craciun, petreceri de Revelion. Restaurantul Dines dispune de izolare fonica, aer conditionat, climatizare, sistem de sonorizare, videoproiector, ecran de proiectie, acces gratuit la internet prin wireless. Este dotat cu o bucatarie moderna, in conformitate cu normele UE. Echipa Dines este formata din personal calificat, cu experienta, instruit sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte. Vinerea si sambata - muzica live pana la 05.00 dimineata Duminica - muzica live pana la 02.00 dimineata NOU! La RESTAURANTUL DINES gasiti flexibilitate maxima: va putem oferi orice fel de mancare, chiar daca acesta nu apare in meniul standard. Este suficient sa va exprimati dorinta si maestrul nostru bucatar va va pregati preparatele solicitate. Va asteptam!
Strada Doctor Paleologu 26, București 030167, România
Alternative place that helps free yourself from your burdens and boredom by encapsulating good music, drinks, nice terrace & nice folks to create your own perceived world. Our team is just as diverse as our events. We are people from various groups and with different backgrounds attempting to build bridges and have some fun. Come by and drink, work, smoke, dance and chill.
Volum4 este un tipul de local „love at first sight” un mix de carte, muzică, bar si terasa. Cine trece pe la Volum4 spune ca e o locatie cozy, o terasa ascunsa, spatioasa si racoroasa in centrul vechi al Bucurestiului, cu un meniu variat de bauturi alcoolice si non-alcoolice, long drinks si vinuri selecte. Terasa si barul te intampina cu un mix eclectic de muzică alternativă, post-punk, electro, tropical și world music, flori si graffiti. Ideala pentru freelanceri si cei care au nevoie de un spatiu de lucru alternativ. Gazduim proiectii de film, expoziții, teatru, performance-uri, lansări de carte, ateliere și evenimente comunitare si petreceri. Interiorul gazduieste Libraria Hecate pe timp de zi iar in serile racoroase ai parte de o atmosfera relaxanta sau de o petrecere inedita.
Strada Visarion 20, București, România
Matrioska respectă principiul păpușilor cu același nume: o poveste într-o poveste, la rândul lor înglobate într-o poveste mai mare: Matrioska cea mai mică, sâmburele întregii construcții; apoi cartea, care descrie un joc palpitant în care este implicată Maria, o tânără aflată la vârsta la care lumea copilăriei se ciocnește violent cu realitatea maturității; în final, Bistro Matrioska, povestea ce înglobează aceste trăiri, întâmplări și personaje și le transformă într-o experiență completă, pentru toate simțurile. Ca parte a conceptului Matrioska, Bistro Matrioska este locul unde vă puteți reîndrăgosti, unde vă puteți croi drumul către noi provocări, indiferent de natura lor. Bistro Matrioska oferă un spațiu confortabil, în care să vă simțiți ca acasă, o atmosferă caldă, familiară, ce dezvăluie din secretele Mariei și ale poveștii. Am gândit acest spațiu ca un loc de relaxare, un loc în care mâncarea, muzica, atmosfera și servirea să fie complementare și să-i deconecteze de Bucureștiul cel mereu grăbit pe cei care ne trec pragul. Veți regăsi în Bistro Matrioșka frânturi din carte, detalii și trăiri ascunse printre rafturile generoase ale bibliotecii de perete. Pianul va prinde deseori viață și vă va încânta cu muzica artiștilor chemați să vă transmită energia lor, parfumul de cafea proaspăt râșnită vă va aduce mai aproape de casă, iar mâncarea pregătită de chef Andrei – masterul magician, va plasa Bistro Matrioska pe lista locurilor voastre preferate. La noi vă veți delecta cu preparate culinare dintre cele mai rafinate, indiferent că vorbim de mic dejun, prânz, cină sau desert. Bistro Matrioska este locul în care vă simțiți bine alături de prieteni sau în care puteți veni să lucrați și să vă stabiliți întâlnirile de business. Bistro Matrioska va găzdui evenimente precum aniversări, petreceri corporate, workshopuri, concerte, shootinguri. Vă așteptăm să trăim împreună experiența Matrioska.
Strada Occidentului 33, București, România
Art & Hobby Studio was born from the desire to provide an alternative leisure in a pleasant and relaxing environment, with people with the same hobby. We organize art classes (painting, drawing, modeling) and creative workshops for both adults and children.
Art & Hobby Studio s-a nascut din dorinta de a oferi o alternativa de petrecere a timpului liber, intr-un mediu placut si relaxant, alaturi de persoane cu acelasi hobby. Organizam cursuri de arta (pictura, desen, modelaj) si ateliere de creatie, atat pentru adulti cat si pentru copii.
Strada Occidentului 33, București, România
Cryptex Escape Room - It starts with a dose of mystery! Nobody knows exactly what to expect when stepping with friends, family or co-workers in a room Escape Room! Even if they have attended perhaps other games of this kind, other room type Escape Escape Room, when you step into a room to Cryptex suspense begins to drip! No, your main opponent isn't the room where you were locked with the team you trust. Your number 1 opponent is the time. The 60 minutes you have available that make a real waterfall hourglass suspense, as the seconds pass. Mystery awaits you!
Cryptex Escape Room - Totul incepe cu o doza de mister! Nimeni nu stie exact la ce sa se astepte in momentul in care paseste, alaturi de prieteni, de familie sau de colegi de munca intr-o camera de Escape Room! Chiar daca au mai participat, poate, la alte jocuri de acest fel, la alte evadari din camere de tip Escape Room, in momentul in care pasesti intr-o camera la Cryptex, suspansul incepe sa picure! Nu, principalul tau adversar nu este camera in care ai fost inchis alaturi de echipa in care ai incredere. Oponentul tau numarul 1 este timpul. Cele 60 de minute pe care le ai la dispozitie, care fac din clepsidra suspansului o adevarata cascada, pe masura ce secundele trec. Misterul te asteapta! Este in fiecare colt al camerei de escape room de la Cryptex! Din momentul in care ai patruns in acest univers, trebuie sa uiti tot ce stiai de confortul in care traiesti zilnic, de timpul pe care il ai mereu la dispozitie si pe care il poti prelungi la discretie.
62 Bulevardul Ion Mihalache, București, România
Merkur Sală Jocuri 1 Mai Bucureşti, prima sală Merkur deschisă în 2004 în Romania, se află lângă piaţa 1 Mai pe bulevardul Ion Mihalache. Merkur 1 Mai, deschis Non-Stop vă oferă divertisment de calitate, servicii excelente, free bar, evenimente şi campanii promoţionale ! Sala de jocuri Merkur 1 Mai oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot: - EGT Premier Multi conectate atât la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION cât şi la la „THE GREAT JACKPOT”, - Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate atât la “TREASURE MANIA” - un sistem de Jackpot de tip Mystery pe 3 nivele cât şi la „THE GREAT JACKPOT”. - Merkur HD Avantgarde conectate atât la sistemul de jackpot de tip mystery Furious Jackpot cât şi la la „THE GREAT JACKPOT” - DIVERSITY™ HD PREMIUM EDITION 1 - Multi-Game conectate atât la ”TREASURE MANIA JACKPOT” cât şi la „THE GREAT JACKPOT” - Ruleta Alfastreet cu opt posturi de joc. La Merkur 1 Mai beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale: Programul de fidelitate “Client Merkur” Prin programul de fidelitate “Client Merkur” acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Merkur. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Merkur” beneficiază de băuturi gratuite.
Bulevardul Nicolae Grigorescu, nr. 2D București, România
Taverna Fierarilor is a perfect fusion between privacy and comfort, specially designed for our customers. Come, visit, and spend quality time with us, and let us enjoy your tastes with delicious food, prepared after old traditional recepies.
Taverna Fierarilor reprezintă o fuziune excelentă între intimitate și comfort pentru dumneavoastră. Vă invităm să petreceți clipe minunate alături de cei dragi într-un ambient plăcut, cu mâncare delicioasă special preparată după rețete vechi, cu tradiție.
Strada Soarelui 5, București 030167, România
Rock club
Rock club
Strada Doctor Carol Davila 56A, București 061344, România
Situated in the historical quarter of Cotroceni in Bucharest, Carol Davila 56 A Street, the restaurant bar pizzeria La Terrazza express the flavor and finesse of Mediterranean cuisine. Inside its comfortable halls the Italian food culture and wine lovers realize that we intend to present only Italian products carefully selected with great passion.
Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davila nr 56A, Ristorante Bar Pizzeria La Terrazza reprezinta esenta bucatariei mediteraneene. Iubitorii enogastronomiei italiene, chiar de la primul contact, intuiesc pasiunea cu care selectam materia prima pentru a crea retete unice si pentru a reda aromele specifice zonei din sudul Italiei. La Terrazza isi intampina clientii cu o oferta variata de cocktailuri si aperitive, satisface cele mai rafinate gusturi si promite seri de neuitat cu muzica live, intr-o atmosfera placuta si relaxanta. Restaurantul dispune de 2 saloane confortabile si de o terasa unde se pot organiza evenimente private, corporate sau workshop-uri, oferind servicii de calitate si meniuri personalizate pentru experiente de neuitat. Daruirea si munca echipei La Terrazza au fost recunoscute si recompensate, printre distinctiile primite, mentionand certificatul de calitate – Camera di Commercio Italiana per la Romania, piatto d’argento – Accademia Italiana della Cucina, certificatul de excelenta – Eccellenze Italiane nel Mondo, certificatul de excelenta – Fondazione Italiani in Europa, certificatul de excelenta – Tripadvisor.De asemenea subliniem faptul ca bucatarii nostri impreuna cu proprietarul restaurantului sun afiliati la FIC-Federazione Italiana Cuochi Delegazione Romania. Insa, cele mai importante aprecieri sunt cele care vin din partea clientilor nostri, catre care se indreapta toata atentia si carora le oferim calitatea pe care o merita. Va oferim toata ziua de duminica un discount de 10% pe intreaga nota de plata. Daca este ziua dumneavoastra de nastere, La Terrazza va face un cadou: pe langa atmosfera calda si primitoare, va veti bucura de 10% discount la intreaga nota de plata.
Strada Speranței 6, București 030167, România
Bistro Peter's Kitchen ofera preparate specifice bucatariei europene in inima Bucurestiului. Peter's Kitchen Bistro reinventeaza conceptul de bistro. Odata ce ii treci pragul, vei gasi atmosfera relaxanta ideala pentru a te detasa de zarva cotidiana, vei intelege ca dincolo de un ceai aromat sau un pranz gustos, ai parte de o experienta diferita. O experienta menita sa te faca sa zambesti putin mai des. Pentru oameni pasionati de bun gust si gust bun! Bunul gust si gustul bun presupun atat simplitate cat si atentie pentru detalii deopotriva. Peter’s Kitchen Bistro iti confera linistea de care ai nevoie intr-un oras adeseori mult prea agitat. Este locul unde experientele culinare nu inceteaza sa te surprinda si unde cafeaua are, parca, alt gust. Credem cu tarie ca preparatele noastre cu specific european te vor aduce tot mai des in locatia noastra intima din centrul Bucurestiului, strada Sperantei nr. 6, sector 2.
Strada Dristorului 121, București, România
De ceva vreme, cativa ani, facem fata celor mai exigente cereri din bucataria restaurantului traditional, si credeti-ne pe cuvant ne-au trecut pragul destul de multe persoane cu cele mai diversificate cereri astfel noi imbunatatind meniul si oferindu-i fiecarei persoane cel mai "Delicios Meniu" mult asteptat. Suntem in inima Dristorului, la Restaurant Dristor. Un binecunoscut restaurant spatios localizat intr-un cartier care chiar duce lipsa de terase. Numele Tavernei s-ar putea sa va sune foarte familial. Senzatia de “déjà vu” isi gaseste rapid explicatia. Din 2004 localul te primeste cu bratele deschise fie pentru o bere in nocturna, un pranz gustos sau o petrecere. Cheful de la Restaurant Dristor are 15 ani de vasta experienta culinara, cuprinzand in meniu de toate pentru toti. De la o pizza rumena, satioasa si cu toate cele trebuincioase la ciorbe, supe, peste, gratare si momentul culminat al desertului.
Bulevardul Regina Maria 41, București, România
● PS4 ● Xbox One S ● EDB Gaming Play For Fun is ideal for a relaxing and fun session was specially created for enthusiasts of all ages. #UFC #NeedForSpeed #MortalKombat #SleepingDogs #FIFA17 #GTA #MafiaIII #Farcry4 #CallofDuty
● PS4 ● Xbox One S ● EDB Gaming Play For Fun este locul ideal pentru o sesiune de relaxare și distracție fiind special creat pentru pasionații de toate vârstele. #UFC #NeedForSpeed #MortalKombat #SleepingDogs #FIFA17 #GTA #MafiaIII #Farcry4 #CallofDuty

Pages