București

1 - 20 din 125
1 - 20 of 125
Bloc 5A, Bulevardul Unirii 16, București 040106, România
Highly enthusiastic about our mission, we provide our services on a round o’clock basis, 7 days per week, both at our saloon, and in the hotel room or at your residence. Just a call and 30 minutes are more than sufficient to enjoy the attendance of our sensual models wherever you are – in Bucharest or in the metropolitan area!
Deosebit de entuziaşti în misiunea noastră vă oferim serviciile noastre 24 de ore, 7 zile pe săptămână, atât în incinta salonului cât şi în camera de hotel sau la domiciliul dumneavoastră. Un apel telefonic şi 30 de minute sunt mai mult decât suficiente pentru a vă bucura de prezenţa senzualelor noastre modele, oriunde v-aţi afla în Bucureşti sau în zona metropolitană!
Strada Occidentului 33, București, România
Art & Hobby Studio was born from the desire to provide an alternative leisure in a pleasant and relaxing environment, with people with the same hobby. We organize art classes (painting, drawing, modeling) and creative workshops for both adults and children.
Art & Hobby Studio s-a nascut din dorinta de a oferi o alternativa de petrecere a timpului liber, intr-un mediu placut si relaxant, alaturi de persoane cu acelasi hobby. Organizam cursuri de arta (pictura, desen, modelaj) si ateliere de creatie, atat pentru adulti cat si pentru copii.
Strada Occidentului 33, București, România
Cryptex Escape Room - It starts with a dose of mystery! Nobody knows exactly what to expect when stepping with friends, family or co-workers in a room Escape Room! Even if they have attended perhaps other games of this kind, other room type Escape Escape Room, when you step into a room to Cryptex suspense begins to drip! No, your main opponent isn't the room where you were locked with the team you trust. Your number 1 opponent is the time. The 60 minutes you have available that make a real waterfall hourglass suspense, as the seconds pass. Mystery awaits you!
Cryptex Escape Room - Totul incepe cu o doza de mister! Nimeni nu stie exact la ce sa se astepte in momentul in care paseste, alaturi de prieteni, de familie sau de colegi de munca intr-o camera de Escape Room! Chiar daca au mai participat, poate, la alte jocuri de acest fel, la alte evadari din camere de tip Escape Room, in momentul in care pasesti intr-o camera la Cryptex, suspansul incepe sa picure! Nu, principalul tau adversar nu este camera in care ai fost inchis alaturi de echipa in care ai incredere. Oponentul tau numarul 1 este timpul. Cele 60 de minute pe care le ai la dispozitie, care fac din clepsidra suspansului o adevarata cascada, pe masura ce secundele trec. Misterul te asteapta! Este in fiecare colt al camerei de escape room de la Cryptex! Din momentul in care ai patruns in acest univers, trebuie sa uiti tot ce stiai de confortul in care traiesti zilnic, de timpul pe care il ai mereu la dispozitie si pe care il poti prelungi la discretie.
62 Bulevardul Ion Mihalache, București, România
Merkur Sală Jocuri 1 Mai Bucureşti, prima sală Merkur deschisă în 2004 în Romania, se află lângă piaţa 1 Mai pe bulevardul Ion Mihalache. Merkur 1 Mai, deschis Non-Stop vă oferă divertisment de calitate, servicii excelente, free bar, evenimente şi campanii promoţionale ! Sala de jocuri Merkur 1 Mai oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot: - EGT Premier Multi conectate atât la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION cât şi la la „THE GREAT JACKPOT”, - Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate atât la “TREASURE MANIA” - un sistem de Jackpot de tip Mystery pe 3 nivele cât şi la „THE GREAT JACKPOT”. - Merkur HD Avantgarde conectate atât la sistemul de jackpot de tip mystery Furious Jackpot cât şi la la „THE GREAT JACKPOT” - DIVERSITY™ HD PREMIUM EDITION 1 - Multi-Game conectate atât la ”TREASURE MANIA JACKPOT” cât şi la „THE GREAT JACKPOT” - Ruleta Alfastreet cu opt posturi de joc. La Merkur 1 Mai beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale: Programul de fidelitate “Client Merkur” Prin programul de fidelitate “Client Merkur” acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Merkur. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Merkur” beneficiază de băuturi gratuite.
Bulevardul Nicolae Grigorescu, nr. 2D București, România
Taverna Fierarilor is a perfect fusion between privacy and comfort, specially designed for our customers. Come, visit, and spend quality time with us, and let us enjoy your tastes with delicious food, prepared after old traditional recepies.
Taverna Fierarilor reprezintă o fuziune excelentă între intimitate și comfort pentru dumneavoastră. Vă invităm să petreceți clipe minunate alături de cei dragi într-un ambient plăcut, cu mâncare delicioasă special preparată după rețete vechi, cu tradiție.
Strada Soarelui 5, București 030167, România
Rock club
Rock club
Strada Doctor Carol Davila 56A, București 061344, România
Situated in the historical quarter of Cotroceni in Bucharest, Carol Davila 56 A Street, the restaurant bar pizzeria La Terrazza express the flavor and finesse of Mediterranean cuisine. Inside its comfortable halls the Italian food culture and wine lovers realize that we intend to present only Italian products carefully selected with great passion.
Aamplasat in Bucuresti,in cartierul istoric cotroceni,pe strada carol davila nr 56/a,ristorante bar pizzeria la terrazza reprezinta esenta bucatariei mediteraneene. iubitorii enogastronomiei italiene,chiar de la primul contact,intuiesc pasiunea cu care selectam materia prima pentru a crea retete unice si pentru a reda aromele specifice zonei din sudul italiei. la terrazza isi intampina clientii cu o oferta variata de cocktailuri si aperitive,satisface cele mai rafinate gusturi si promite seri de neuitat cu muzica live,intr-o atmosfera placuta si relaxanta. restaurantul dispune de 2 saloane confortabile si de o frumoasa terasa unde se pot organiza evenimente private,corporate sau workshop-uri,ofera servicii de calitate si meniuri personalizate pentru experiente de neuitat. daruirea si munca echipei „la terrazza” au fost recunoscute si recompensate,printre distinctiile primite,mentionand certificatul de calitate-„camera di comercio italiana per la romania”,piatto d’argento-„l’accademia italiana della cucina” si certificatul de excelenta-„eccellenze italiane nel mondo”. insa,cele mai importante aprecieri sunt cele care vin din partea clientilor nostri,catre care se indreapta toata atentia si carora le oferim calitatea pe care o merita. va oferim toata ziua de duminica un discount de 10% pe intreaga nota de plata. daca este ziua dumneavoastra de nastere, la terrazza va face un cadou: pe langa atmosfera calda si primitoare, va veti bucura de 10% discount la intreaga nota de plata.
Strada Speranței 6, București 030167, România
Bistro Peter's Kitchen ofera preparate specifice bucatariei europene in inima Bucurestiului. Peter's Kitchen Bistro reinventeaza conceptul de bistro. Odata ce ii treci pragul, vei gasi atmosfera relaxanta ideala pentru a te detasa de zarva cotidiana, vei intelege ca dincolo de un ceai aromat sau un pranz gustos, ai parte de o experienta diferita. O experienta menita sa te faca sa zambesti putin mai des. Pentru oameni pasionati de bun gust si gust bun! Bunul gust si gustul bun presupun atat simplitate cat si atentie pentru detalii deopotriva. Peter’s Kitchen Bistro iti confera linistea de care ai nevoie intr-un oras adeseori mult prea agitat. Este locul unde experientele culinare nu inceteaza sa te surprinda si unde cafeaua are, parca, alt gust. Credem cu tarie ca preparatele noastre cu specific european te vor aduce tot mai des in locatia noastra intima din centrul Bucurestiului, strada Sperantei nr. 6, sector 2.
Strada Dristorului 121, București, România
De ceva vreme, cativa ani, facem fata celor mai exigente cereri din bucataria restaurantului traditional, si credeti-ne pe cuvant ne-au trecut pragul destul de multe persoane cu cele mai diversificate cereri astfel noi imbunatatind meniul si oferindu-i fiecarei persoane cel mai "Delicios Meniu" mult asteptat. Suntem in inima Dristorului, la Restaurant Dristor. Un binecunoscut restaurant spatios localizat intr-un cartier care chiar duce lipsa de terase. Numele Tavernei s-ar putea sa va sune foarte familial. Senzatia de “déjà vu” isi gaseste rapid explicatia. Din 2004 localul te primeste cu bratele deschise fie pentru o bere in nocturna, un pranz gustos sau o petrecere. Cheful de la Restaurant Dristor are 15 ani de vasta experienta culinara, cuprinzand in meniu de toate pentru toti. De la o pizza rumena, satioasa si cu toate cele trebuincioase la ciorbe, supe, peste, gratare si momentul culminat al desertului.
Bulevardul Regina Maria 41, București, România
● PS4 ● Xbox One S ● EDB Gaming Play For Fun is ideal for a relaxing and fun session was specially created for enthusiasts of all ages. #UFC #NeedForSpeed #MortalKombat #SleepingDogs #FIFA17 #GTA #MafiaIII #Farcry4 #CallofDuty
● PS4 ● Xbox One S ● EDB Gaming Play For Fun este locul ideal pentru o sesiune de relaxare și distracție fiind special creat pentru pasionații de toate vârstele. #UFC #NeedForSpeed #MortalKombat #SleepingDogs #FIFA17 #GTA #MafiaIII #Farcry4 #CallofDuty
Strada Mihai Eminescu 188, București 030167, România
The 360 SkyLounge rooftop bar blends comfort, supreme views & exceptional service to bring their visitors a taste of Bucharest skyline in a very best style.
The 360 SkyLounge rooftop bar blends comfort, supreme views & exceptional service to bring their visitors a taste of Bucharest skyline in a very best style.
Bd.Unirii 18, București 040107, România
Sandal SPA – Your tranquility oasis in downtown! Why Sandal SPA? Does stress affects your personal life? A re you looking for a firmer silhouette and a tonified body? Do you need a proper make-up for a very special event in your life? Do you want to feel more beautiful? Then you came into the right place! Our customers and friends. Sandal Spa is a unique beauty salon in Bucharest. Our customers are pleased to find a place where they can relax and feel like home. Our experts are ready to give you the advice you need to have a toned and a glowing body!
Noi suntem OAZA TA DE RELAXARE ÎN CENTRUL ORAŞULUI ! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul. Specialiştii noştri sunt gata să-ţi ofere consilierea de care ai nevoie pentru a avea un corp tonifiat şi un ten luminos ! Te aşteptăm cu o gamă variate de tratamente corporale, diverse tipuri de masaj, tratamente cosmetice, machiaj pentru diverse ocazii, promoţii şi oferte speciale pentru evenimente!
Strada Smârdan 21, București 030167, România
Club Whispers,o locatie unde distractia si viata de noapte a centrului vechi este dusa la cote maxime
Aleea Vergului 4, București, România
3M Elite Fitness is a new studio in Bucharest, where gym lovers can participate to aerobic & Kangoo Jumps classes. Get out your confort zone and start an active way of living by trying our classes: Kangoo Jumps, Brazilian Butt, Functional Shape, Pilates, Yoga, Zumba, Cardio & Tone etc. To participate to our classes it is necessary a booking: +40720099906
Sală de aerobic & Kangoo Jumps modernă, nouă în sectorul 2, cu instructori excelenți, ce te vor ajuta să slăbești, să tonifiezi corpul și să fii mereu cu zâmbetul pe buze! Ieși din zona ta de comfort și începe un stil de viață activ: Kangoo Jumps, Brazilian Butt, Functional Shape, Pilates, Yoga, Zumba, Cardio & Tone etc. Participarea la clase se face cu programare la 0720099906.
Strada D. I. Mendeleev 4, București 030167, România
Jazz and Blues, a good wine, a cocktail or a cold beer in a cozy atmosphere like no other you can find! Live Concerts, screenings, parties, exhibitions, boardgames or private events of any kind. In summary this is happening at us. We have also terrace and free WiFi.We are friendly towards bicyclists and pets.
Un Jazz,un Blues,un vin bun,un Cocktail sau o bere rece intr-o atmosfera cum alta nu gasesti!Concerte live,proiectii,party-uri,expozitii,boardgames sau evenimente private de orice fel.Pe scurt asta se intampla la noi.Avem terasa si WiFi deasemenea.Puteti veni cu bicicleta sau cu animale de companie.
Strada Vasile Alecsandri 11, Iași 700259, România
Over the years, Wok Up has built a well-known reputation for offering guests tasty & healthy Asian cuisine and pleasant dining with friendly service and comfortable setting.. It is the perfect place to spend time with family and friends. Wok Up features an impressively varied Asian style menu, complete with house specialties. The friendly staff at Wok Up looks forward to offering the best eating experience through affordable pricing.
In timp, Wok Up si-a facut o reputatie in a servi clientii cu retete asiatice gustoase si sanatoase intr-o ambianta placuta si cu o servire prietenoasa si atenta. Este locul perfect de a lua masa cu prietenii si familia. Wok Up se face cunoscut printr-un menu asiatic variat completat de specialitatile casei. Staff-ul prietenos al restaurantului nostru va asteapta la cea mai buna experienta culinara asiatica din oras la preturi cat se poate de accesibile.
Calea Victoriei 37B, București 010061, România
Sandal Spa is a unique beauty salon in Bucharest. Our customers are pleased to find a place where they can relax and feel like home. Our experts are ready to give you the advice you need to have a toned and a glowing body! Aromatherapy accompanies most rituals and treatments!
Noi suntem OAZA TA DE RELAXARE ÎN CENTRUL ORAŞULUI ! Situat în Centrul Bucureștiului, zona Unirii, Sandal Spa este un salon de masaj de relaxare in Bucuresti, zona Unirii sau Calea Victoriei, unic datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri ! Profesionalismul personalului se transpune în calitatea masajelor de relaxare, tratamentelor corporale, faciale și ale celorlalte proceduri pe care așteptăm să le descoperiți. E timpul sa incerci pe propria-ti piele cele mai renumite Ritualuri SPA din oras!
Strada Piața Amzei 13, București 030167, România
Preparate culinare si bauturi pe gusturile tale, intr-o atmosfera prietenoasa. Locul unde cele mai importante evenimente sportive sunt la ele acasa.
Strada C. A. Rosetti 5, București, Romania
Înzestrați cu un spirit creativ, inconfundabil și inimitabil, „dependenți de artă” ne intitulăm și ne dorim a fi doza zilnică de estetic, o destinație sigură de cadouri inspirate și o platformă interactivă de art shopping. Ne gasiti pe Strada C.A. Rosetti 5 (vis-a-vis de muzeul Theodor Aman sau Biblioteca Centrală Universitară).
Șoseaua Vitan-Bârzești 5, București 077160, România
Friendly and cozy restaurant, perfect for family and friends time, as well as special private events
Restaurant cu atmosfera prietenoasa, locatie potrivita pentru o masa alaturi de familie sau prieteni, dar si pentru evenimente private.

Pages