Mehedinți

1 - 8 din 8
1 - 8 of 8
Strada Principala 375, Dubova, Mehedinți, România
La Vella Yachting Club is the fizzy mix between Night Club & Restaurant/ Bar & Swimming Pool with a cosy relaxing area during day time, as well as a bombastic indoor and outdoor clubhouse for night partying. Enjoy Yachting,Jet Ski,Pool Club,Blooping and many more!
Până nu demult, adică până în momentul când am deschis acest club, în Clisura Dunării şi în Cazanele Mici era liniste. Din 04 Iulie 2015 lucrurile însă s-au schimbat, pentru ca LA VELLA YACHTING CLUB este prima locaţie din zonă care vine sa îmbine un peisaj senzaţional la malul Dunării, cu petreceri , distractie, animaţie, bun gust si muzică de calitate. Cele două piscine vă asteaptă în zilele caniculare cu băuturi reci, cu şampanie la gheaţă pe care o puteţi savura în baldachine comfortabile si umbroase. Puteţi dansa, puteţi să optaţi pentru un masaj, puteţi să vă retrageţi în jacuzzi, puteţi sări în Dunăre sau vă invităm să luaţi masa. Preţurile ? Accesibile !! Clubul LA VELLA este viziunea de a transforma zilele de vară în pool-party, iar nopţile de sâmbată devin un mega-party în club. Muzica de bună calitate o aduc DJ si MC de renume, dumneavoastră, oaspeţii noştri, nu trebuie decât să ridicaţi mâinile, să vă lasaţi antrenaţi de atmosfera incendiară şi deci……. să vă distraţi. Restaurantul nostru "with a view" imbina un meniu a la carte cu Brunch-ul deja bine cunoscut. Doriti deci: o seara de mega clubbing? O zi de relax la piscina? un pranz light dar fabulos? o petrecere privata? o petrecere privata PE YACHT ? Trebuie doar sa ajungeti in Cazanele Dunarii @ La Vella. De toate detaliile, ne ocupăm noi.
Strada Republicii 319, Strehaia, Mehedinți, România
Restaurantul s-a deschis in septembrie 2008 si se afla in localitatea Strehaia situata intre Craiova si Turnu Severin, intr-o oaza de liniste, la marginea padurii, la iesirea din oras, spre Craiova (drumul european E70). Atmosfera intima si prietenoasa, meniul complex si rafinat, serviciul impecabil fac din Restaurantul Penavy nu doar una din multele locatii de acest gen, ci mai degraba un loc in care ati reveni oricand cu placere si incredere.
Pădurea Crihala, Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți, România
Este un restaurant aflat in mijlocul unei păduri cu o capacitate de 250 locuri in interior si vara in gradina (terasa) 400 locuri.Tot aici se afla un cort pentru evenimente cu o capacitate de 500 de locuri Se pot organiza nunti, botezuri, majorate, petreceri individuale sau intalniri si altele
Strada Independenței 2, Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți, România
Inaugurat în vara anului 2016 fiind destinat activităților culturale ale muzeului, având în componenta : săli pentru expoziții temporare, sala de conferințe, simpozioane, sălii de activității pentru proiecte educaționale, ateliere de lucru (pielărie, olărit) și Bistro cultural.
E70, Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți, România
Named by truck drivers who stop in our parking "The Motor Boat" Restaurant Vapor is a place known and appreciated by many tourists. Family Tufis opened the restaurant on the ship Oituz in 1999 in Drobeta Turnu Severin, Mehedinti county, Romania, river km 939 about two kilometers downstream from the dam Iron Gates 1, the original name of the restaurant was "Friendship" or "the ship of Friendship" . Now is called "Restaurant Vapor." Downstream, follows Cabana Restaurant Marconi, Taverna Sarbului Restaurant, Restaurant on the ship Mehedinti, upstrea
Restaurant Vapor sau “La vaporas”! La vaporas-Drobeta Turnu SeverinNumit de catre soferii de tir care poposesc in parcarea noastra “La Vaporas”, Restaurantul Vapor este un loc cunoscut si apreciat de multi turisti.Familia Tufis a deschis restaurantul pe vaporul Oituz, in 1999 în Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, Romania, km fluvial 939 la circa 2 kilometri aval de barajul Portile de Fier 1, numele initial al restaurantului fiind “Friendship” sau la “Vaporul Prieteniei”.Acum se numeste “Restaurant Vapor”. In aval, urmeaza Restaurant Cabana Marconi, Restaurant Taverna Sarbului, Restaurant pe Vapor Mehedinti, in amonte restaurant Continental. Deci practic este situat pe Dunare intre Restaurant Continental si Restaurant Cabana Marconi(in aval de Restaurant Cabana este Restaurant Taverna Sarbului). De pe vaporul vaporul nostru se vede localitatea Sip(Serbia). De atunci familia Tufiș a reusit sa mentina aceasta mica afacere de familie.Doresti să servesti masa la noi? Cu sala de mese în interior(functionala in anotimpul rece) cu terase în aer liber, puteți admira de la nava noastră restaurant, panorama magnifica a Porților de Fier 1.
Strada Horia 2, Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți, România
An eclectic coffe shop situated in the center of the city. Cozy atmosphere and best cakes in town!
O cafenea eclectica situata in centrul orasului Drobeta Turnu Severin. Atmosfera confortabila si abundenta de prajituri si inghetata!
Strada Calea Timișoarei 188, Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți, România
Restaurant Krle combines the romanian and serbian cuisine in order to obtain an unequalled result. With a vast culinary experience, Restaurant Krle promises to deliver the exquisite food within an elegant and enjoyable location. Whether you want to enjoy a meal or organise an event, Restaurant Krle, is here to offer the best deals and services in town!
Restaurant Krle îmbină specificul bucătăriei românești cu cel al bucătăriei sârbești, rezultatul fiind unul de neegalat. Având o vastă experiență culinară, Restaurant Krle promite bucate alese, servite într-un ambient plăcut și elegant. Fie că doriți să luați masa, fie că doriți să organizați un eveniment, Restaurant Krle este mereu în întâmpinarea clienților cu cele mai bune oferte și servicii din oraș!
Strada Crișan 8, Drobeta-Turnu Severin, România
Kripton Club Pub&Grill este prima locatie din Drobeta Turnu Severin conceputa pentru organizarea spectacolelor live de muzica, stand-up comedy, teatru si karaoke. In fiecare zi la Kripton Club Pub&Grill poti savura cele mai bune preparat culinare(burgeri,pizza,paste si multe alte spceialitait de pui,porc si vita),specialitati de cafea,coktailuri si o gama larga de vinuri si bere.Joia si duminica iti poti exersa vocea la KaraokeNight iar vinerea si sambata va asteptam la Concerte Live sau RetroParty cu cea mai buna muzica din toate vremurile. Pentru evenimentele live sau stand-up comedy accesati pagina de facebook http://www.facebook.com/kriptonseverin sau http://www.kripton.ro/kripton-club