Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pe un domeniu de 5.000 m2 te poți reîntoarce în mijlocul tradițiilor autentice bucovinene. Casa bătrânească cu pat din fân, casa din copac, crama îmbelșugată, stâna și iazul plin de pește sunt doar câteva din propunerile oferite de Casa Baciu pentru petrecerea timpului liber. Dorim ca fiecare clipă petrecută la noi să fie memorabilă.
Casa Baciu, DJ175, Fundu Moldovei, Suceava, România
No stars
Intr-un tinut in care istoria si traditiile Bucovinene se imbina, intr-un cadru natural deosebit, intr-o zona linistita, pensiunea Casa Verde va ofera beneficiul unei vacante de exceptie, liniste, aer curat, verdeata si ospitalitate. Situata la doar 200 de metri de Manastirea Voronet, Casa Verde, iese in evidenta atat prin amplasare, cat si prin ambianta interioara, generozitatea spatiilor si atentia la detalii. Toate acestea contribuie la punctele noastre forte. Pensiunea dispune de 5 camere duble si de o camera tripla. http://www.casaverdevoronet.com
In a place where the history and Bucovinian traditions mix together in a distinct natural area, in a quiet place, The Casa Verde Pension offers the benefits of on exceptional holiday, peace, fresh air, hospitality. Situated at 200 m away from Voronet Monastery The Casa Verde is special for its location, ambiance, wide spaces, care for details. All of these are our strong points.
Strada Voroneţ, 725301 Gura Humorului, Suceava, România
4 ****
Hotelul Toaca Bellevue este situat intr-o zona linistita si discreta, in Bucovina, Gura-Humorului, la doar 5km de Manastirile Voronet si Humor, 1.5km de partia "Soimul" si 45 min de aeroportul Suceava "Stefan cel Mare".
Strada Gheorghe Lazar 12, Gura Humorului, Suceava, România
3 ***
Hotel Eden se află la poalele Masivului Rarău, pe DN17/E576, în Municipiul Câmpulung Moldovenesc, la o altitudine de 630m, intr-o zona pitoreasca si linistita, la 2 km de centrul orasului si la 5 km de Partia de ski ,,Rarau''. Poziţia sa privilegiată, în ţinutul de vis al Bucovinei, inconjurat de paduri seculare, peisaje mirifice, rauri cristaline, face din Hotelul Eden destinatia perfecta pentru cei ce cauta momente de odihna si relaxare, drumetii in natura, mountainbike, catarari montane, aventuri off-road, partide de vanatoare şi pescuit sau sporturi de iarna.
Calea Bucovinei 148, Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România
3 ***
Pensiunea Valeria *** situata la o aruncatura de bat de vestita Manastire Voronet, intre brazi si langa un rau limpede, va asigura linistea si confortul necesar unei vacante linistite si confortabile in Bucovina. Serviciile de cazare sunt clasificate la 3*, curatenia, eleganta si binecunoscuta ospitalitate bucovineana se regasesc de la intrare. Pensiunea Valeria va ofera servicii de cazare in 18 camere mari,matrimoniale sau triple, toate dotate cu baie si balcoane cu sezlonguri confortabile de unde puteti admira privelistea deosebita, padurea si Manastirea.
Our services are clasified to 3*, where cleanliness, elegance and the Bucovina known hospitality are always present.Our restaurant (60 persons capacity) is serving fresh and tasty traditional bio dishes. We offer bed and breakfast or half board, rooms with double beds and two beds, each one with bathroom and balcony. Obs : We will verify the availability after your reservation and confirm as soon as posible via e-mail. Thank You !
Strada Voroneț 192, Voroneț, Suceava, România
No stars
Casa Deia este situată într-o locaţie superbă, în inima naturii. Cadrul natural, condiţiile şi serviciile sunt elementele care vă vor transforma sejurul într-o aventură în munţii bucovinei, sau vă vor ajuta să vă găsiţi liniştea sufletească sau trupească. Zona este puternic încărcată de istorie, tradiţiile şi obiceiurile rămânând pe făgaşul lor în ultimele secole. Atracţiile turistice sunt mănăstirile bucovinene, muntele Rarău, tradiţionala bucătărie bucovineană şi tradiţiile locului care sunt puternic manifestate, mai ales în perioada sărbătorilor religioase şi naţionale.
Casa Deia, Frumosu, Suceava, Romania
No stars
Pensiunea de patru margarete Curtea Bizantina este situata intr un cartier rezidential linistit din Scheia, la 3 km de centrul Sucevei, și oferă spații de cazare in camere duble si apartamente , cu mic dejun inclus, receptie non stop, Wi-Fi gratuit, un restaurant , doua terase de vara si doua Sali de evenimente. Pensiunea organizeaza diferite evenimente festive: •nunţi, aniversări, botezuri, banchete, dineuri, cocktail-uri, conferinţe, training-uri, workshop-uri, seminarii sau alte evenimente din viata D/voastra Unitățile de cazare sunt dotate cu balcon, TV LCD prin cablu, aer co
Curtea Bizantină, Strada Petru I Mușat 32, Șcheia, Suceava, România
No stars
Vila Cristal Sucevița B1 se aflat situata la cca 800m de sat, la marginea pădurii, intr-o zona retrasa si linistita. Vila Cristal va sta la dispozitie cu 3 camere, 2 bai comune, sufragerie cu semineu si bucatarie echipata, terasă cu gratar amenajat. Vila Cristal Sucevița este locul perfect pentru un weekend la munte cu familia si prietenii sau un concediu bine meritat. Va asteptam cu drag!
Villa Cristal Suceviţa B1 is situated at about 800m from the village,near the forest, in a quiet area. Villa Cristal is available with 3 bedrooms, 2 shared bathrooms, living room with fireplace, fitted kitchen, landscaped terrace with barbecue. Villa Cristal Suceviţa is the perfect place for a weekend in the mountains with family and friends or a well deserved holiday.
Strada Tapsanului 2, Suceviţa, Suceava, România
No stars
Vila Cristal Sucevița B2 se aflat situata la cca 800m de sat, la marginea pădurii, intr-o zona retrasa si linistita. Vila Cristal va sta la dispozitie cu 3 camere, 2 bai comune, sufragerie cu semineu si bucatarie echipata, terasă cu gratar amenajat. Vila Cristal Sucevița este locul perfect pentru un weekend la munte cu familia si prietenii sau un concediu bine meritat. Va asteptam cu drag!
Villa Cristal Suceviţa B2 is situated at about 800m from the village,near the forest, in a quiet area. Villa Cristal is available with 3 bedrooms, 2 shared bathrooms, living room with fireplace, fitted kitchen, landscaped terrace with barbecue. Villa Cristal Suceviţa is the perfect place for a weekend in the mountains with family and friends or a well deserved holiday.
Strada Tapsanului 2, Suceviţa, Seceava, România
No stars
Pensiune de 4 stele cu restaurant de 3 stele cu dotari care va permit sa petreceti un sejur placut alaturi de cei dragi.
Mănăstirii, 513A, Putna, Suceava, România
No stars
Nascuta din inlantuirea fericita a unor dorinti de copilarie si a unor ganduri de maturitate, Hilde’s Residence apare acum ca o mica, dar foarte cocheta pensiune din inima Bucovinei. Conceptul de BOUTIQUE HOTEL ne permite sa le oferim oaspetilor ambianta, confort, incantare, destindere. Aplicarea principiilor ECOTURISMULUI ofera cadrul natural , linistea si relaxarea, intr-o fericita armonie si prietenie cu natura. Conceptul BIOGASTRONOMIC asigura alimentatia sanatoasa, prin folosirea de ingrediente naturale, traditionale, provenite din gospodariile taranesti locale sau din productie
Born out of a fortunate series of childhood's desires, mixed with mature and assumed plans, Hilde's Residence appears now as a small, but very stylish and cosy residence in the heart of Bucovina. The concept of BOUTIQUE HOTEL allows us to offer our guests ambiance, comfort, delight, relaxation. Applying the principles of ECOTOURISM, we are able to offer tranquility and peace in a friendly harmony with nature. The principles of BIOGASTRONOMY suggest healthy eating, using natural, traditional ingredients, obtained from local smallholder farmers and from our own produce. You
Strada Șipotului 2, Gura Humorului, Suceava 725300, România
No stars
Situata intr-un placut cadru natural Pensiunea DRUMUL BALTAGULUI va ofera posibilitatea de a petrece clipe deosebite pe aceste meleaguri. Alaturi de frumusetile naturii,pe care le gasit in zona puteti vizita obiective turistice ca Arhiepicopia Slatioara pe rit vechi, Biserica Alba si Cetatea Baia, Casa Memoriala Nicolae Labis,Manastirea Slatina,Manastirea Risca,M-tii Stinisoara,Crucea Talienilor(aici s-a filmat Baltagul),piscina cu apa sarata Malini,Pirtia de ski Pojorita sunt citeva atractii turistice din zona.
Văleni-Stânișoara, Mălini, Suceava, România
No stars
Casa din Bucovina Paltinoasa este amplasata intr-o zona pitoreasca de unde este foarte usor de urmat un itinerariu spre orice atractie turistica din frumoasa Bucovina.
Păltinoasa, Suceava, România
No stars
Un loc lipsit de zarva de zi cu zi,un loc liniștit și frumos ca în poeziile lui Eminescu. Aer curat, oameni primitori și mâncare tradițională din curtea proprie. Pensiunea este dotată cu 3 camere la etaj și o baie la comun. Camerele au televizor, dar și Wifi gratuit. Turiștii dispun de bucătărie, dar și de grătar-barbecue în curte. Laptele, brânzeturile și ouăle sunt din curte proprie. În comună sunt puncte de atracție turistică, unul dintre acesta fiind muzeul etnografic al comunei.
A place free from the daily hubbub, a quiet and beautiful as the poems of Eminescu. Fresh air, welcoming people and traditional food from own yard. The pension is equipped with three bedrooms upstairs and a shared bathroom. Rooms have TV and free Wifi. Tourists have a kitchen, and barbecue-grill in the yard. Milk, cheese and eggs are the yard. The sights are common, one of which is the ethnographic museum of the village.
Ciocănești, Suceava, România
No stars
Pensiunea La Poalele Raraului este o locatie moderna ce ofera clientilor sai 13 camere si un apartament . Cu paturi matrimoniale dar si paturi single, pensiunea se adpteaza la cerintele oricui prin eleganta si finetea pe care o apreciaza toti clientii care pleaca incantati cu ideea de a reveni oricand aici. Pensiunea este recunoscuta pentru ospitalitate, finete, eleganta si rafinament.
Strada Valea Caselor, Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România
No stars
Pensiune cu 14 camere ,restaurant,parcare, foisoare, loc de joaca pentru copii
Hostel with 22 rooms, restaurant, parking, gazebos, playground for children
Strada Bercheza, Sucevița, Suceava, România
No stars
Pensiunea Casa Pelerinului este situata la poalele estice ale Obcinii Mari,in inima Bucovinii si la intretaierea drumurilor turistice dintre manastirile Putna,Sucevita si Voronet,intr-o locatie usor retrasa de la strada si amplasata in varful unei coline,inconjurata de padure,in apropierea vestitei saline Cacica
Cacica, Suceava, România
No stars
Fie ca sunteti in trecere prin Suceava, in excursie sau in weekend si doriti sa va retrageti intr-un loc liniștit și cu aer curat, Pensiunea Agroturistica “Floare de Camp” va ofera conditii primitoare de cazare la standarde de 3 margarete, imbinate cu activitati de agroturism, pentru doritorii de relaxare in natura. Pensiunea Agroturistica “Floare de Camp” este situata la 5 minute de mers cu masina de orasul Suceava.
Floare de Camp,DJ209C, Suceava, România
No stars
O casa curata cu strictul necesar si o gazda primitoare,cred ca de acest lucru avem nevoie fiecare dintre noi! ( si eu sunt uneori turist ) Daca ajungeti in orasul nostru, pe meleagurile Bucovinei suntem usor de gasit (langa petrom)
Bulevardul Bucovina 100, Gura Humorului, Suceava 725300, Romania
No stars
Casa de vacantă La Izvor este situată într-o zonă liniștită si retrasă de munte in localitatea Mănăstirea Humorului, la aproximativ 8 km de Gura Humorului, unde va puteți bucura de frumusețea peisajului autentic românesc de munte, într-o oaza de liniște , locul ideal unde poți trăi din plin esența vieții rurale. Ne adresam tuturor turiștilor care caută liniște, relaxare și intimitate. Unitatea are dreptul de a-și selecta clienții.
Strada Ștefan cel Mare 313A, Mănăstirea Humorului, Suceava, România

Pages