Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Va doriti un sejur la malul marii? Va asteptam cu drag intr-un mediu placut si linistit!
Strada Zaharia Petrescu 253, 2 Mai, Constanța, Romania
No stars
Casa Iordachescu este situata pe malul marii la iesirea din 2 Mai spre Vama Veche,oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie: -camere dotate cu mobilier nou,aer conditionat, wi-fi,frigider, tv si baie proprie. -curte spatioasa dotata cu foisor,gratar si mult spatiu de joaca pentru copii. -bucatarie pusa la dispozitia dumneavoastra. Unitatea are apa calda non-stop,lenjeria se schimba la 3 zile, iar curatenia se face la solicitarea turistului. Nu se accepta animale de companie! Cazarea incepe cu ora 14.00 iar clientii sunt rugati sa elibereze camerele pana la ora 12.00! Va astep
Strada M I Dobrogeanu 510, 2 Mai, Constanța, România
No stars
Pensiunea Casa Margo este situată în stațiunea 2 Mai, la strada principală, Mihail Kogalniceanu nr. 501 și dispune de un teren de 1000 metri pătrați. Clădirea pensiunii este o constructie P+2, relativ nouă (a fost ridicată în anul 2003), desfășurată pe o amprentă la sol de 400 metri pătrați.
La parter întâlnim: - recepția; - restaurantul; - bucătăria. La etajele 1 și 2 întâlnim: - camerele duble matrimoniale 1, 2, 7, 8, 9, 13, 14; - camerele duble twin 3, 4, 5, 6, 12; - apartamentul10
Strada Mihail Kogălniceanu, 2 Mai, Constanța, România
No stars
Casa Valentina este situata in 2 Mai, la o distanta de 800 m de Marea Neagra, si 500 de m de drumul European (E87). Casa Valentina reprezinta locul ideal de cazare si relaxare pentru turistii in cautarea linistii si a intimitatii. Casa dispune, la parter de 1 apartament (2 camere + 1 grup sanitar + bucarie utilata). La etajul I se gasesc 3 camere (2 dintre camere dispun de paturi matrimoniale), iar etajul II dispune de 4 camere duble. Camerele de la etajul I si etajul II sunt deservite de 4 bai + o bucatarie complet utilata. La etajul I, pe terasa, se poate servi masa in aer liber.
Strada 1 Mai, 2 Mai, Constanța 907161, România
No stars
Vila Panos ofera cazare in 8camere duble si 2 studiouri cu 3 locuri. Vila se afla la 100 m de mare , la DN , si 50 m de primarie.Numeroase terase si magazine langa vecine cu proprietatea.
Strada Mihail Kogălniceanu Nr. 446A , 2 Mai, Constanta 907161, România
No stars
Vila Andu este ideală pentru familiile ce îşi doresc o vacanţă de neuitat la malul mării, dar nu vor să renunţe la confortul oferit de un cămin modern, dar şi pentru grupurile de colegi de serviciu, prieteni sau studenţi, care vor să uite măcar pentru câteva zile de responsabilităţi, stress sau examene! Avem toate dotările necesare unui sejur minunat ! Vă aşteptam cu drag!
Strada 1 Mai Nr 83 A, 2 Mai, Constanța, 907161, România