Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
VilaQ se află în satul Văratec, la 2 km de Parcul Natural Vânători-Neamţ, şi oferă un restaurant și un teren de tenis. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit. Vila are o grădină cu terasă și un lounge comun cu TV. Camerele moderne au TV cu ecran plat, aer condiționat și balcon cu vedere la munte. Fiecare are o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. La VilaQ, oaspeții pot face grătare și au la dispoziţie un bar care serveşte băuturi calde și reci. Prânzuri la pachet pot fi solicitate. Printre alte facilități oferite se numără o sală de jocuri și tenis de masă.
Văratec 610004, Neamț, România
No stars
Pensiunea turistica *Agapia* este situata in centrul monahal al Moldovei, in comuna Agapia, la 4 km de Tg. Neamt, pe partea stanga, intr-un peisaj si ambianta deosebita. La parter se afla un restaurant deosebit cu o capacitate de 100 de locuri unde turistii pot servi masa sau diferite bauturi alcoolice si racoritoare de la bar.
Agapia, Neamț, România
No stars
Pensiunea Casa dintre Pini-Agapia dispune de 24 locuri de cazare si este situata in loc Agapia la doar 1,5 km distanta de M-rea agapia,fiind situata sub poalele padurii va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat impreuna cu familia sau prietenii.
Agapia, Neamț, România
No stars
#Casa Ilea este situată în centrul satului Agapia într-o zonă deosebit de pitorească . #Unitatea noastră a fost construită după modelul vechilor case de boieri (Lahovari) din zona Neamţului, respectând aceeaşi configuraţie a camerelor,dar la o suprafaţă construibilă mai redusă. #Unitatea noastra prezinta un concept nou fata de celelalte pensiuni din zona ,acela de turism religios. În interiorul casei puteţi admira poate una dintre cele mai frumoase colecţii de icoane, existente într-o pensiune din ţară, pictate în stil bizantin(20 icoane).
Agapia, Neamț 617010, România