Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiunea MA este situata la o distanta de 200 m de soseaua principala si la 2000 m de obiectivele turistice importante ale orasului Alba Iulia. In cele 17 camere si un apartament, dotate la standarde europene, se pot gazdui peste 40 de persoane. Fiecare camera este climatizata, dotata cu TV, telefon, internet WIFI, frigider si baie proprie cu cabina de dus sau cada. Micul dejun este in stil bufet suedez foarte variat si bogat, satisfacand cerintele si exigentele celui mai pretentios client.
Strada Arieșului 51, Alba Iulia, România
3 ***
Hotel Fan- Alba Iulia este un hotel de 3 stele deschis pe data de 1 septembrie 2016 pe strada Iașilor, nr. 91, Alba Iulia (lângă autogara Livio Dario respectiv gara din Alba Iulia). Aceste este situat la 1,3 km de Cetatea Carolina si la câtiva metri de Penny Market, Rompetrol, Subway. Camerele sunt relativ încăpătoare (1-4 persoane) unele dintre ele cu balcon si vedere la oraș. Vă așteptăm cu mare drag! Merită să ne vizitați!
Strada Iașilor 91, Alba Iulia, România
No stars
Pensiunea Casa David este situată în localitatea Cib nr. 160, comuna Almaşu Mare, judeţul Alba. Amenajată cu eleganţă şi bun-gust, pensiunea vă pune la dispoziţie 8 camere duble. Dotată cu sală fitness, masă de biliard, masă de tenis şi centru SPA (saună ), pensiunea noastră vă asigură un sejur confortabil în orice perioadă a anului.
Almașu Mare, Alba, Romania