Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiunea MA este situată la o distanță de 200 m de șoseaua principala și la 2000 m de obiectivele turistice importante ale orașului Alba Iulia. În cele 19 camere și 2 apartamente, dotate la standarde europene, se pot găzduii peste 45 de persoane. Fiecare cameră este climatizată, dotată cu TV, telefon, internet WIFI, frigider și baie proprie cu cabină de duș sau cadă. Micul dejun este în stil bufet suedez foarte variat și bogat, satisfăcând cerințele și exigențele celui mai pretențios client. Intrarea în pensiune se face pe bază de cartela magnetică.
Strada Arieșului 51, Alba Iulia, România
3 ***
Hotel Fan- Alba Iulia este un hotel de 3 stele deschis pe data de 1 septembrie 2016 pe strada Iașilor, nr. 91, Alba Iulia (lângă autogara Livio Dario respectiv gara din Alba Iulia). Aceste este situat la 1,3 km de Cetatea Carolina si la câtiva metri de Penny Market, Rompetrol, Subway. Camerele sunt relativ încăpătoare (1-4 persoane) unele dintre ele cu balcon si vedere la oraș. Vă așteptăm cu mare drag! Merită să ne vizitați!
Strada Iașilor 91, Alba Iulia, România
No stars
Pensiunea Casa David este situată în localitatea Cib nr. 160, comuna Almaşu Mare, judeţul Alba. Amenajată cu eleganţă şi bun-gust, pensiunea vă pune la dispoziţie 8 camere duble. Dotată cu sală fitness, masă de biliard, masă de tenis şi centru SPA (saună ), pensiunea noastră vă asigură un sejur confortabil în orice perioadă a anului.
Almașu Mare, Alba, Romania