Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Complexul turistic Dracula este compus din 3 cladiri amplasate pe ambele parti ale DN 7C – Transfagarasan in comuna Arefu – sat Capataneni judetul Arges. Complexul este amplasat la aproximativ 1 km de Cetatea Poenari sau 6 km de Barajul Vidraru. Corp A – Cladire principala – Pensiunea Dracula 1 – (4 Margarete) Cladirea este amplasata pe malul raului Arges. In cadrul acesteia regasim la parter un restaurant traditional, iar la etaj regasim 10 camere duble si triple care ofera tot confortul necesar unei pensiuni de 4 margarete. La mansarda regasim 4 apartamente si doua camere.
Arefu, Argeș, România
No stars
"CASA IOANA" Situata in Loc. Capatinei, pe DN 7C. La numai 7km de Baraj Vidraru si 2 km de "Cetatea lui Vlad Tepes-Poienari", va ofera cazare: Camere duble cu baie, TV, Net,gratar,foisor,loc de joaca, miniparc natural pentru relaxare.
Căpățânenii Pământeni, Arefu, Argeș, România
No stars
Situată la numai 15 de km de Barajul Vidraru şi la 45 de km de Curtea de Argeş, la altitudinea de 860m pe malul apusean al lacului Vidraru, în depresiunea Cumpăna, la adăpostul munţilor - oferă posibilităţi de odihnă şi agrement într-un peisaj montan pitoresc.
Cumpăna, Arefu, România
No stars
Pensiune Drumul Voievozilor este situata in comuna Arefu, sat Arefu, judetul Arges, la 27 km de mun.
Arefu, Argeș, 117040, România