Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Cabana Daria este situată pe valea Buciniş în Arieşeni, în inima munţilor Apuseni, la doar 10km de pârtia Vârtop. Cabana Daria este construită şi mobilată în stil rustic la standarde înalte cu materiale de cea mai buna calitate. Dispunem de camere dotate cu baie proprie, televizor si pat matrimonial precum şi camere cu pat matrimonial şi pat supraetajat pentru copii. Capacitatea de cazare este de 38 de locuri.
Arieşeni, Alba, România
No stars
In inima muntilor Apuseni pe valea Galbenei ,intr-un peisaj de poveste se afla cabana Arion.Cabana va pune la dispozitie 5 camere deservite de 3 bai,living, bucatarie utilata complect,o curte cu locuri de joaca pentru copii si foisorul cu ceaunuri,gratar tv si tot ce trebuie pentru a avea un sejur deosebit.
Arieșeni Nr. 382B, Alba, România
No stars
Privind din exterior, constructia masiva din lemn, pare a fi o cabana in decorul montan al comunei Arieseni. Odata intrati in casa veti fi surprinsi de confortul si dotarile moderne: geamuri termopan, incalzire centrala, bai moderne, etc. Camerele sunt spatioase si luminoase, cu mobilier din lemn masiv. Totul este nou! Pensiunea a fost inaugurata in 2004. Gazdele sunt tinere si entuziaste si vor face totul ca sa va simtiti bine. Atunci cand veti servi cina in pavilionul de lemn din curte, veti avea in fata ochilor intreaga priveliste a Muntilor Apuseni.
Looked at from outside, the massive timber construction seems like a chalet in the mountain setting of the Arieseni village. Once inside the house, you’ll be surprised by the convenience and the modern equipment: double insulated windows, central heating, modern bathrooms etc. The rooms have much space and light, with massive wooden furniture. Everything is new! The pension was opened in 2004. The hosts are young and enthusiastic, and will do everything so that you feel good.
Arieșeni, Alba, România
No stars
Este situata pe DN75, langa sosea si la 10 km de partia de schi de la Vartop (Arieseni),la 120 km de orasul Alba Iulia si 120 km de orasul Oradea.
It is situated on DN75, near the highway and 10 km from the ski Vartop (Arieseni), 120 km from the city of Alba Iulia 120 km from Oradea.
Arieșeni, Alba, România
No stars
cabana situata in ARIESENI,la 300 m de Primarie,pe o straduta laturalnica ,Cobles. Cabana are 5 camere,4 bai,bucatarie,salon de servit masa,foisor,gratar amenajat. Obiective turistice de vizitat in imprejurimi-CHEILE GALBENEI,ORDANCUSII,MANDRUTULUI SI PIATRA MANDRUTULUI,CHEILE ARIESULUI,GROAPA RUGINOASA,IZBUCUL TAUZULUI,PESTERA COIBA MARE,PESTERA CETATILE PONORULUI,MUZEUL PATRAHAITESTI,PESTERA POARTA LUI IONELE,PESTERA GHETARUL DE LA SCARISOARA,PESTERA URSILOR,PESTERA GHETARUL VARTOP,VARFUL CURCUBATA MICA,VARFUL PIATRA GRAITOARE,PARTIILE DE SCHI SI TELESCAUNUL. Va recomand sa vizitati
Arieșeni, Alba, România