Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Situata pe valea Avrigului la 22 km de Sibiu, la 8 Km de la Dn Sibiu-brasov(calea ferata), drum asfaltat, intr-o zona montana, cabana are iesire la rau, ferita de zgomotul traficului orientata spre muntii Fagaras, locul ideal pentru relaxare si distractie. Natura, raul si brazii din imprejmuiri confera o nota de intimitate, un aer curat si o liniste interioara. Locația este noua si dispune de 4 dormitoare la etaj cu 2 paturi duble in fiecare camera(16 pers).
Situated in the valley Avrig 22 km from Sibiu, 8 Km from Dn Sibiu, Brasov (railways), paved road in a mountainous area, cottage bordering the river, away from traffic noise oriented Fagaras mountains, ideal for relaxation and fun. Nature, river and trees in the enclosures gives a touch of intimacy, clean air and tranquility. The location is new and has 4 bedrooms upstairs with 2 double beds in each room (16 persons).
Avrig, Sibiu 555200, România
No stars
Cabana are 5 camere cu pat dublu, living, bucatarie, camara, camera centrala cu boiler 200l, 2 bai cu cabina de dus,wc si chiuveta, 2 balcoane. In living este semineu pe lemne; in bucatarie avem plita electrica, masina spalat vase, frigider, cuptor, hota. Cablu tv dolce in fiecare camera; Afara se afla o terasa in fata cabanei, iar in spate o filigorie cu gratar, cuptor de paine/pizza si cuptor pentru ceaun si o chiuveta. Avem masa de ping pong, table, sah, remi. Prețul este 1000 lei/weekend.
Str.Valea Avrigului, Avrig, Sibiu, Romania