Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Va asteptam cu drag in unitatea noastra de cazare !
Strada Iasomiei 6, Băile Felix, Bihor, România
No stars
Vila Gest ofera mult spatiu verde, confort si relaxare in camere spatioase, stil rustic. FACILITATI: PARCARE in incinta pensiunii, mult spatiu verde, loc de joaca pentru copii, TERASE, amenajat loc pentru GRATAR, bucatarie, INTERNET wireless GRATUIT , reducere intrare adulti Strand Aqua President .
Calea Beiușului 42, Băile Felix, Bihor, România
No stars
Pensiunea"Beverly Hills"*** ofera servicii de cazare la standarde europene si este clasificata de Ministerul Turismului la categoria 3 stele superior.Este amplasta la intrare in statiunea Baile Felix dinspre Oradea pe partea dreapta in apropierea renumitelor stranduri cu apa geotermala Apollo-Felix la 480 metri fata de acestea(aproximativ 3 minute de mers pe jos pana la stranduri) dar si intr-o zona cu aer profund ozonat de padurea Parc Felix ce se afla in imediata apropiere.
Bulevardul Băile Felix 116, Băile Felix, Bihor, România
No stars
Vila Etikette se afla situata in Baile Felix cu deschidere la DN 76 Oradea-Deva (Calea Beiusului 43). Dispune de 12 camere (5 duble cu pat matrimonial, 6 camere pentru familii cu un copii, 1 camera twin). Camerele variaza intre 22-24mp, sunt dotate cu AC, minibar, TV cu ecran plat, wi-fi gratuit. Fiecare camera are baie proprie. Vila dispune de locuri de parcare in garaje si parcare proprie supravegheata video si restaurant propriu
Etikette villa is situated in Baile Felix opening to DN 76 Oradea-Deva (Beiusului Route 43). It has 12 rooms (5 with double beds, 6 rooms for families with children, one twin room). The rooms vary between 22-24mp are equipped with AC, minibar, flat-screen TV, free wi-fi. Each room has its own bathroom. Villa has parking spaces in garages and parking with video surveillance and restaurant
Calea Beiușului, Băile Felix, Bihor 417500, România
No stars
Pensiunea Tisa este situata in Baile Felix la aprox. 200 m de Spitalul de Recuperare , la drumul national Oradea Beius . Are o capacitate de cazare de 32 locuri , nr. de camere 13 duble matrimoniale si triple cu pat matrimonial si un pat de o persoana.Dispune de bucatarie complet dotata la dispozitia clientilor pensiunii , la demisol dispune de un miniclub cu masa de tenis , masa biliard , sauna si Jacuzzi pentru 4 persoane . Afara are o terasa confortabila , loc de gratar si ceaun.Distantapana la stranduri este sub 1000 m.
Calea Beiușului, Băile Felix, Bihor 417500, România