Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiunea Iulia Star Olanesti va asteapta in statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti, pentru a petrece un weekend sau o vacanta intr-o atmosfera de liniste si relaxare. Va oferim tot confortul necesar pentru o sedere placuta, servicii de calitate potrivite pentru o pensiune de 5 stele. Pentru un iubitor de natura Pensiunea Iulia Star Olanesti este locul ideal.
Strada Epurești 9, Băile Olănești, Vâlcea, România
No stars
Locatia este situata aproape de centrul statiunii la aproximativ 200m, cum se intra in statiune pe partea stanga pe langa Hotel Olanesti. In 5 minute de mers pe jos se ajunge la parcul central, bazinele acoperite cu apa sulfuroasa aflate chiar in parcul central sau vis a vis de Hotel Olanesti, sau piscina cu apa normala aflata la 75m.
Strada Victoriei 10A, Băile Olănești, Vâlcea 245300, România
No stars
Calda si primitoare Casa va ofera confortul dorit! Din sezon in sezon conditiile oferite de noi sunt cam tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta si relaxanta. Iarna grea sau vara calduroasa nu o sa iti provoace discomfort. Caldura provenita din centrala termica a unitatii degaja temperatura optima in iernile friguroase si izolatia exterioara te fereste de verile fierbinti!
Strada Merilor 6, Băile Olănești, Vâlcea 245300, România
No stars
Pensiunea Trei Brazi din Baile Olanesti este situata la 50 de metri de Aleea Izvoarelor, fiind practic cea mai buna alegere privind accesul la izvoare. Data in folosinta in anul 2016 va punem la dispozitie parcare proprie, terasa, receptie, bar si restaurant cu salon pentru nefumatori de 100 de locuri . Dispunem de 14 camere duble si 2 apartamente. Toate camerele sunt foarte spatioase, dotate cu balcon, baie cu dus, televizor led, conexiune la internet si frigider . Suntem convinsi ca odata ce ne-ati trecut pragul veti reveni in orice anotimp cu placere!
Pension Trei Brazi from Baile Olanesti is located 50 meters from Alley Springs, and actually the best choice on access to springs. Opened in 2016 we provide parking, terrace, reception, bar and restaurant with a smoking lounge with 100 seats. We have 14 double rooms and 2 suites. All rooms are very spacious, equipped with balcony, bathroom with shower, LED TV, internet connection and refrigerator. We are convinced that once we have crossed the threshold in any season will return with pleasure!
Aleea Muncitorilor, Băile Olănești, Vâlcea 245300, România
No stars
Vila este situată in centrul stațiunii Olanesti ,are 7 camere duble si doua apartamente de 2 camere,bai proprii,Lcd si frigider in fiecare camera,doua bucătarii si doua Sali de mese dotate corespunzător,grătar si multe terase!
Aleea Trandafirilor, Băile Olănești 245300, România
No stars
- Vila moderna renovata in 2015 cu parcare, terasa cu grătar, Smart TV, Minifrigidere in camere, WI-FI, living, bucătărie, zona liniștita, La 20 m de Biserica de lemn, locația cea mai plăcută si aerisita din stațiune, versantul nordic la 250 m de centru, - Totul este lucrat in detaliu si au fost folosite materiale de calitate superioara - Locația: La 20 m de Biserica de Lemn si de Hotel Suprem, la aproximativ 250 m de centrul stațiunii.
Strada Forestierilor 66, Băile Olănești 245300, România