Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Cabana 7 camere,5 bai, living cu bucătărie deschisa, încălzire centrala, șemineu, 3 terase, parcare, grill ceaun. Acces facil in perioada de iarna la 53km de Cluj Napoca si la 120 km de Oradea.
DN1R, Beliș, Cluj, România
No stars
Cabana Rasca Pastrav este o constructie simpla nascuta...din simplitatea Apusenilor... pentru cei ce iubesc natura, simplitatea si linistea naturii. Locatia se afla in comuna Rasca, în vestul judeţului Cluj, la o distanta de 40 km fata de Cluj Napoca, în zona montană la marginea Parcului National Apuseni, intre lacurile de acumulare Belis si Tarnita, la altitudinea de 1000-1160m.
Rașca Nr. 396A, Rașca, Cluj, România
No stars
Pensiunea Doru’ s-a nascut din ideea si placerea de a le face cunoscuta turistilor frumusetea si farmecul acestor locuri, de a-i familiariza cu traditiile noastre. Este o zona foarte pitoreasca, la doar 80 Km de Cluj-Napoca.
Sat Balcesti Nr. 40, Beliș, Cluj, România
No stars
Pensiunea este situata pe malul Somesului Cald.Este o locatie deosebita care confera multa liniste, relaxarea este la ea acasa, departe de lumea dezlantuita intr-un loc mirific.
Smida Nr. 10A, Beliș, Cluj, România
No stars
Cazare in Doda Pilii, intr-un colt de rai. Locul ideal pentru a-ti recreea mintea si trupul. Un mic colt de rai, departe de zgomotul si stresul cotidian, Pensiunea `La Ivan` ofera iubitorilor naturii si ai muntelui momente deosebite pentru relaxare si petrecere a unor clipe de neuitat. Poate fi punctul de plecare pentru expeditii pe traseele turistice montane din zona sau la pescuit de-a lungul Somesului Cald si a Lacului Belis-Fantanele.
Smida, Beliș, Cluj, România