Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiunea Valcinet este destinaţia ideală pentru toţi cei care doresc să îşi petreacă câteva zile la munte. Vă veţi bucura de aerul curat din zonă, deoarece pensiunea este amplasată pe un deal frumos şi dispune de o panoramă minunată a Vârfului Pietrosu!
Strada Țapinarilor 20, Borșa, Maramureș 435200, România
No stars
Vila Livia Borsa(CABANA DIN VARF BORSA),este situata in Orasul Borsa,jud.Maramures.Este in stil clasic/ modern,cu o capacitate de max.11 locuri,impartite astfel: 4 camere cu pat matrimonial (adica 8 persoane/locuri) si o camera cu canapea extensibila de 2 locuri PLUS un pat pt.o persoana.Dispune de 2 bai cu cada pe toata pensiunea.Parcare inchisa monitorizata cu camera video,foisor in curte,gratar,balta cu pesti. Bucatarie utilata,internet,wi-fi.Este aproape de Partia de ski Complex-Borsa (7 km),de Cascada Cailor,dar si de alte atractii turistice.
Borșa, Maramureș 435200, România
3 ***
Situat în Maramureșul Istoric și înconjurat de un lanț muntos (Munții Rodnei și Munții Maramureșului), Hotel Roman*** este prietenul tău în Maramureș.
Away from the urban bustle and noise, surrounded by mountains, Roman Hotel is your friend in Maramures.
Strada Brădet 2, Complex Turistic Borșa, Maramureș 435200, România
No stars
Pensiune se afla in Borșa Maramureș . La doar 200 m de drumul principal. Un loc retras si multa liniște !
Strada Valea Ilei 8, Borșa, Maramureș, România
No stars
Pensiunea Rustic este o expresie a tradiției si ospitalității spiritului maramureșean in orașul Borsa.
Strada Bogdan Vodă 54, Borșa, Maramureș 435200, România
No stars
Casa Daiana va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta, un concediu sau un weekend in conditii excelente inconjurati de ospitalitatea specifica zonei Maramuresului. Casa Daiana este situata la 2 km fata de centrul orasului Borsa si 6 km fata de partia de schi din Complexul Turistic. La etajul 2 al cladirii, dispunem de: 2 camere cu pat matrimonial, o baie, salon cu canapea si bucatarie, (e destul de incapatoare pt 6 persoane), parcare, terasa, cablu Tv in camere, internet.
Strada Valea Ilei, Borșa, Maramureș, România
No stars
Proprietatea se afla la aprox.600m de DN18 pe directia Borsa -Suceava.Dispunem ,la mansarda de doua camere cu paturi duble si o camera cu trei paturi.Fiecare camera are baie proprie.Tot la acest palier dispunem de bucatarie complet utilata,TV intoate camerele.Laprimul etaj avem un apartament cu doua dormitoare cu paturi duble,un living cu masa de 10 persoane ,0 singura baie comuna,TV in toate camerele,o bucatarie comuna complet utilata.Afara ,gratar,soba pt.ceaon,2 filigorii.Dispunem de un iaz de aprox.500mp populat cu crap,caras,platica...
Strada Gruiu lui Dan 13, Borșa 435200, Maramureș, România
No stars
Bio Pensiunea Sânziene este o pensiune agroturistică nouă care se aprovizionează cu materie primă din gospodăria proprie în cea mai mare parte. O oază de linişte la ţară unde "veşnicia este prezentă şi se trăieşte deplin", amplasată în inima Maramureşului istoric, pe Valea Izei, la 3 km de Mănăstirea Bârsană, 27 km de Sighetul Marmaţiei, 30 km faţă de Vişeu (mocăniţa). Pensiunea vă oferă lumea şi viaţa satului de odinioară cu case de lemn, gospodării şi tradiţii cum numai la Maramureş sunt. Suntem bucuroşi să ne fiţi oaspeţi!
BIO HOUSE Midsummer " is a guesthouse NEW TYPE AGROTURISTICA sourcing raw material from the household IN MOST , A PLACE IN THE COUNTRY WHERE " Eternity is now and fully experience " , located in the heart of historic Maramures VALLEY IZEI 3 km from Barsana Monastery , 27 kilometers from Sighet Memorial, 30 km from Viseu ( Mocan ) OFFERS WORLD vILLAGE former AS THE vILLAGE LIFE WITH WOODEN CASE , AS ONLY households and Traditions MARAMURES SUNT.SUNTEM happy to have you GUESTS
Strada Strâmtura Nr. 916, Maramureș, România