Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Casa Fabrizio este situata in statiunea balneara CALIMANESTI, JUD. VALCEA. Am incercat sa asiguram conditii de pensiune, cu camere cu baie proprie, tv, internet, un foisor in curte unde se poate pregati si servi masa. Parcare se poate asigura in imediata apropiere a casei.
Strada Decebal 8, Călimănești, Vâlcea, România
No stars
VILA VALENTINA CĂLIMĂNEȘTI LOCALIZAREA VILEI VALENTINA Vila Valentina, se află în orașul Călimănești, la aproximativ 1 km de Piața Centrală și 1,5km de Hotel Central( care dispune de bazine cu apă termală și topogane) și Parcul Central(unde au loc spectacole de divertisment , în parc fiind amenajat Teatrul de vară "Florin Zamfirecu"). AQUA PARK COZIA se află la 4,5 km distanță de la Vila Valentina. DESCRIEREA UNITĂȚII DE CAZARE Vila Valentina vă aşteaptă în Călimăneşti într-o zona verde şi liniştită, cu o curte mare în care copiii pot zburda în linişte.
Strada Crișan 28c, Călimănești, Vâlcea, România
3 ***
Situat la iesirea din defileul vaii Oltului intr-un peisaj de vis, Complexul Turistic CASA ROMANEASCA*** din statiunea Calimanesti - Caciulata isi primeste cu ospitalitatea binecunoscuta turistii aflati in cautarea unui loc ce imbina spiritul traditional cu mijloacele moderne de cazare si facilitati, ce ofera momente de neuitat. Restaurantul - Crama, apartinand Complexului Turistic CASA ROMANEASCA***, este unul dintre cele mai spectaculoase din regiune.
Located on the way out of the Olt Valley gorge in a dreamscape, CASA ROMANEASCA Resort *** in Calimanesti – Caciulata welcomes with well-known hospitality all tourists in search of a place that combines traditional spirit with modern means of accommodation and facilities, providing unforgettable moments. The wine cellar-restaurant, a part of CASA ROMANEASCA Resort ***, is one of the most spectacular in the region. Having its own design and manufacture exclusively made in the Resort workshop, the wine cellar - restaurant is fully dressed in solid oak carved by famous craftsmen that have com
Calea lui Traian 597, Călimănești, Vâlcea 245601, România