Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Un loc lipsit de zarva de zi cu zi,un loc liniștit și frumos ca în poeziile lui Eminescu. Aer curat, oameni primitori și mâncare tradițională din curtea proprie. Pensiunea este dotată cu 3 camere la etaj și o baie la comun. Camerele au televizor, dar și Wifi gratuit. Turiștii dispun de bucătărie, dar și de grătar-barbecue în curte. Laptele, brânzeturile și ouăle sunt din curte proprie. În comună sunt puncte de atracție turistică, unul dintre acesta fiind muzeul etnografic al comunei.
A place free from the daily hubbub, a quiet and beautiful as the poems of Eminescu. Fresh air, welcoming people and traditional food from own yard. The pension is equipped with three bedrooms upstairs and a shared bathroom. Rooms have TV and free Wifi. Tourists have a kitchen, and barbecue-grill in the yard. Milk, cheese and eggs are the yard. The sights are common, one of which is the ethnographic museum of the village.
Ciocănești, Suceava, România
No stars
Situata la poale de muntilor Suhard, acolo unde potecile pornesc spre inaltimile de unde se vede atat de frumos dulcea Bucovina, Pensiunea Viorica isi asteapta oaspetii intr-un cadru pitoresc, rasfatat de natura. Aflata in apropriera unui rau rece si limpede ce-si susura apele din munti, Pensiunea Viorica este locul ideal unde te poti bucura de liniste si recreere. Pensiunea va ofera posibilitatea de a practica sporturi de iarna, drumetii in aer liber , excursii prin paduri, vizite la stanile de oi. La cerere se servesc preparate traditionale pe baza de pastrav din gospodaria proprie.
Strada Recele, Ciocănești, Suceava, România