Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Servicii excelente de cazare, intr-o vila proaspat renovata (cu o capacitate de 44 locuri in 17 dormitoare cu baie proprie), un bucatar cum n-ati mai intalnit demult, un centru Spa unic in Colibita, cu un jacuzzi gigantic, sauna finlandeza, sauna cu aburi, grota salina, sauna cu infrarosu, piscina interioara incalzita, si in plus, numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. Organizam si evenimente corporate: team building-uri, workshop-uri, conferinte, seminarii, lansari de produs.
Montana Resort, Colibița, Bistrița-Năsăud, România
No stars
Casa Lipan va ofera cazare in Colibita intr-o zona montana deosebita, in mijlocul peisajului spectaculos oferit de Muntii Calimani si Lacul de Acumulare Colibita (la o plimbare de 5 minute de lac), pe un teren de 1500 mp. Zona ofera, in orice anotimp, vaste posibilitati de destindere pentru iubitorii muntelui: excursii, drumetii (Taul Zanelor, izvorul de apa minerala Borcut, trasee montane - traseu marcat de 3,5 ore pana in Vf.
Situata in Colibita, casa are capacitatea de a caza 12 persoane in 6 dormitoare. Se inchiriaza doar Integral si functioneaza in regim Self Catering.
Vila Lipan Colibita, DJ173A, Colibița, Bistrița-Năsăud, România
No stars
Închiriez pensiune de 5 camere cu baie proprie la Colibita . Pensiunea dispune de: - toate camerele au pat matrimonial , se poate adauga si câte un pat simplu la cerere - fiecare camera are o frumoasa priveliște la lacul Colibita si la munții care îl înconjoară -bucătărie -salon -grătar etc. Pentru mai multe informații contactați-ne Rezervările se fac doar telefonic
Colibița, Bistrița-Năsăud, România
No stars
Va invitam sa descoperiti un loc deosebit pe care il consideram fara lipsa de modestie drept destinatia ideala pentru relaxare
Strada Principală Nr. 218C, Colibița, Bistrița-Năsăud, România