Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Vila Maria situata in localitatea Corbu, judeţul Constanţa, reprezintă o oază de liniste si relaxare la mal de Marea Neagră ce scalda a IV-a plaja salbatica a lumii - Plaja Corbu. Vila Maria pune la dispoziţie camere foarte spaţioase (26 mp), cu baie proprie distinct construită faţă de cameră, hol şi terasă. Camerele sunt dotate cu TV tip LED, aer condiţionat, mini–frigider. Detine camere duble, foarte spaţioase, cu pat matrimonial. In camerele duble se pot amplasa paturi suplimentare, spaţiul fiind suficient pentru un confort ideal.
Corbu, Constanța, România
No stars
Pensiune, Vadu - Constanta, Zona inclusa in Biosfera
Vadu, Corbu, Constanța, România
No stars
Te gandesti sa iti planifici vacanta la mare si inca nu stii exact unde vei merge? Te-ai saturat de aglomeratie si zone comerciale, doresti liniste si o plaja curata fara agresivitatea comerciantilor...? Atunci iti oferim solutia: incearca plaja Corbu si mini pensiunea DANY. Oferim 3 camere spatioase cu pat dublu si grupuri sanitare proprii + o camera single cu grup sanitar. Deasemenea, aveti acces la o bucatarie complet utilata si un living room spatios. In plus, pensiunea dispune de aer conditionat, internet wireless, TV, o curte spatioasa cu flori si gazon, parcare.
Strada Principala 154, Corbu, Constanța, România
No stars
Pensiunea ‘’Eclipse’’ se bucură de o așezare deosebită chiar pe malul Lacului Corbu cu o priveliște nespus de frumoasă, este amplasată în Corbu cunoscută și sub numele “Ancora Deltei”, având Plaja Corbu aproape de localitate la mai puțin de 3 minute de mers cu autoturismul și 12 minunte până la plaja Vadu.
DJ226, Corbu, Constanța, România
No stars
Pensiunea Anthonyo & Anca este o pensiune mica, familiala, intr-un cadru linistit, in centrul comunei Corbu, la 100 m de la soseaua principala, intre Marea Neagra si lacul Corbu. Pensiunea pune la dispozitia dumneavoastra 4 camere duble foarte confortabile. Fiecare camera este dotata cu 2 paturi de 90*190 cm, sifonier, masuta, televizor, internet, baie cu apa calda non-stop, wc. Deasemenea, o bucatarie comuna se afla la dispozitia dumneavoastra.
Strada Dumitru Bacanu 12, Corbu, Constanța, România