Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiune, Vadu - Constanta, Zona inclusa in Biosfera
Vadu, Corbu, Constanța, România
No stars
Te gandesti sa iti planifici vacanta la mare si inca nu stii exact unde vei merge? Te-ai saturat de aglomeratie si zone comerciale, doresti liniste si o plaja curata fara agresivitatea comerciantilor...? Atunci iti oferim solutia: incearca plaja Corbu si mini pensiunea DANY. Oferim 3 camere spatioase cu pat dublu si grupuri sanitare proprii + o camera single cu grup sanitar. Deasemenea, aveti acces la o bucatarie complet utilata si un living room spatios. In plus, pensiunea dispune de aer conditionat, internet wireless, TV, o curte spatioasa cu flori si gazon, parcare.
Strada Principala 154, Corbu, Constanța, România
No stars
Pensiunea ‘’Eclipse’’ se bucură de o așezare deosebită chiar pe malul Lacului Corbu cu o priveliște nespus de frumoasă, este amplasată în Corbu cunoscută și sub numele “Ancora Deltei”, având Plaja Corbu aproape de localitate la mai puțin de 3 minute de mers cu autoturismul și 12 minunte până la plaja Vadu.
DJ226, Corbu, Constanța, România
No stars
Pensiunea Anthonyo & Anca este o pensiune mica, familiala, intr-un cadru linistit, in centrul comunei Corbu, la 100 m de la soseaua principala, intre Marea Neagra si lacul Corbu. Pensiunea pune la dispozitia dumneavoastra 4 camere duble foarte confortabile. Fiecare camera este dotata cu 2 paturi de 90*190 cm, sifonier, masuta, televizor, internet, baie cu apa calda non-stop, wc. Deasemenea, o bucatarie comuna se afla la dispozitia dumneavoastra.
Strada Dumitru Bacanu 12, Corbu, Constanța, România