Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

4 ****
Hotelul **** Boutique" Anemona" este o locatie exclusivista de un lux opulent,intr-o cladire construita din 1921 cu o arhitectura deosebita, ce va intampina cu camere dominate de un aer antic cu un mobilier in stil Ludovic datand din secolul XIX. Locatia noastra se adreseaza clientilor din segmentul de top bussines in general,dar si persoanelor cu gusturi rafinate,care isi doresc un sejur ridicat la rang de arta..Amplasamentul este situat in zona central sudica a orasului,doar la cateva sute de metri de centrul vechi ,in vecinatatea liceului Petrache Triscu,pe str.
**** Boutique Hotel "Anemone" is an exclusive location for an opulent luxury, in a building Built in 1921 with an architecture that will meet with rooms dominated by a air antique style furniture with a Louis dating from the nineteenth century. Our location for customers in the top segment bussines in general, and people with refined tastes who want a stay elevated to arta..Amplasamentul is located in the central southern part of town, just a few hundred meters from the Old Town, near the high school Petrache Triscu, str. Cris, No.
Strada Crișului 9B, Craiova, România
No stars
Apartament in regim hotelier oferim cazare la cele mai inalte standarde.
Calea Severinului 18, Craiova, Dolj, România
No stars
Situat vis-a-vis de Parcul Nicolae Romanescu
Bulevardul 1 Mai 92, Craiova, Dolj, România
4 ****
Hotel Oltenia este amplasat, ideal, in apropierea Centrului Comercial Electroputere Mall, a Uzinei Ford, la doar 7 minute fata de centrul orasului si 5 minute de Aeroport. Bucurandu-se de o arhitectura moderna, hotelul are un design interior ce se evidentiaza prin eleganta, rafinament si bun gust in ceea ce priveste posibilitatile de cazare si serviciile corespunzatoare acestei activitati. Hotel Oltenia vine in intampinarea tuturor celor interesati de confort si intimitate, oferind posibilitatea de a descoperi un loc care incanta de la prima vedere, iar atitudinea personalului hotelie
Oltenia Hotel from Craiova is ideally located near ELECTROPUTERE Mall Shopping Center, Ford Factory and only 7 minutes away the city center and 5 minutes from Craiova Airport. The hotel enjoys a modern architecture; interior design is what is distinguished by elegance and refinement, in terms of accommodation and service possibilities corresponding to this activity.
Strada Caracal 176, Craiova, Dolj, România
No stars
Unitatea Flale este situata la 7 minute de Gara Craiova(1, 5 km), 5 minute de Electroputere Mall (1 km) si 10 minute de centru (2 km). Va oferim camere spatioase, mobilate modern cu wireless, tv led/lcd,balcon, incalzire centrala/aer conditionat si apa calda non-stop. De asemenea unitatea noastra va ofera si garaj in cazul in care aveti obiecte de valoare ce nu doriti sa va fie puse in pericol (la cerere).
Strada Argeș 1, Craiova, Dolj, România
4 ****
Hotelul Splendid 1900 are decor eclectic, cu influente Art Deco, fiind situat într-o clădire istorică restaurată, care datează din anul 1900. Această proprietate se află în inima orașului Craiova. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Camerele Hotelului Splendid 1900 au aer condiționat şi sunt decorate predominant în alb, cu accente de culoare și picturi murale. Candelabrele sofisticate completează perfect decorul elegant. Unitățile sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, masă și minibar.
Featuring eclectic decors with Art Deco influences, Hotel Splendid 1900 is located in a restored historic building dating from 1900. This accommodation is in the heart of the city of Craiova. It features free WiFi throughout the property. The air-conditioned rooms of Hotel Splendid 1900 are predominantly white, with color accents and featuring murals. The intricate chandeliers are perfect complements to the elegant decors. Units are fitted with flat-screen TVs with cable channels, a dining table and a minibar.
Strada Alexandru Ioan Cuza 4C, Craiova, Dolj, România
No stars
Deea Apartament se află la 10 minute de mers pe jos de centrul Craiovei, oferind WiFi gratuit, precum și parcare gratuită în apropierea clădirii. Apartamentul pune la dispoziție TV cu ecran plat cu canale prin cablu, Aer Conditionat ,cameră de zi cu zonă de relaxare și bucătărie complet utilată. Baia are articole de toaletă gratuite. La mai puțin de 100 m se află magazine și un restaurant. Zona linistita.
Craiova, Dolj, România
No stars
Situat în Craiova, Tina Apartament este un apartament modern situat la parter şi oferă aer condiţionat, terasă şi acces gratuit la internet WiFi.Apartamentul include living, bucătărie complet utilată, dormitor şi baie cu cadă spa. Este dotat cu TV cu ecran plat şi maşină de spălat. Tina Apartament este la 200 de metri de o staţie de autobuz, iar în apropiere se găsesc restaurante. La 1 km se află un supermarket. Este disponibilă o parcare gratuită. Vorbim limba dumneavoastră!
Strada Sabba Stefanescu, Bloc 2A, Craiova, Dolj, România
No stars
Avem deosebita placere sa va oferim cazare la 3 stele in 4 camere. Rafinamentul si stilul completeaza curatenia si serviciile noastre. Speram sa ne vizitati pe curand.
Strada Toporași 51, Craiova, Dolj, România
No stars
Pensiunea Rixo's, cotata la standarde de 5 margarete, eleganta si rafinata, dar in acelasi timp calda si primitoare, este potrivita atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cupluri ce doresc o atmosfera romantica, pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele.
Rixo's Guesthouse, rated standard 5 stars, elegant and refined, but also a location warm and welcoming, is suitable both for business people and for couples who want a romantic atmosphere for groups of friends willing to relax and fun, but also for families with children of all ages. As our guest, you will find that Rixo's is more than a guesthouse, it is a wonderful experience that combines discreet luxury with a personality welcoming place where tastes and different desires are satisfied harmoniously in a pleasant environment, away from city noise,It is at 1.5 Km from Craiova city.
Str. Doljului, Nr. 8, Henry Ford (E70), Craiova, Dolj, Romania