Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Casa de vacanta Hercules este situata in Cazanele Dunarii pe malul apei ,este compusa din 3 dormitosre Living cu bucatarie complet utilata 2 grupuri sanitare complete ,pontoane la Dunare gratar ,terase ,
Dubova, Mehedinți, România
No stars
Vila Hercules este situata in comuna Dubova pe malul Dunarii. Avem 11 camere cu baie proprie ,aer conditionat , bucatarie complet utilata ,gratar ,piscina ponton ptr pescuit etc
Strada Principala 10, Dubova, Mehedinți, România
No stars
Casa de vacanta are 3 dormitoare, 3 bai, living de aprox. 60mp, bucatarie echipata, curte, foisor in curte, gratar. Este pozitionata la malul Dunarii cu acces din drumul principal.
Dubova, Mehedinți, România
No stars
Vila Golful Dunării este o Vila nou construită având toate dotările necesare și de ultimă generație pentru a petrece câteva zile de neuitat in Clisura Dunării. Vila dispune de 7 camere duble cu pat matrimonial si o cameră triplă, bucătărie complet utilată, spatiu generos de relaxare,foișor, grătar, terasă, șezlonguri, ponton de pescuit si acostare ambarcațiuni mici si piscină exterioară. Fiecare cameră are baie proprie, LCD, internet gratuit și aer condiționat.
Dubova, Mehedinți 227170, România
No stars
Cabana turistica de 3 margarete cu vedere spre Dunare si spre Cazanele Dunarii. Cabana se afla intr-o zona pitoreasca la intalnirea muntelui cu Dunarea, exact in zona cazanelor mari, cuprinsa in Parcul Natural Portile de Fier – Cazanele Mari. Cazare Va oferim 22 locuri de cazare repartizate in 7 camere duble si doua apartamente cu 2 camere . De la cabana este acces direct atat catre Dunare cat si catre munte. Puteti pescui, inota sau puteti sa va plimbati pe carari pe munte.Fiecare camera dispune de uscator de par,incalzire centrala, baie proprie,TV.
Dubova, Mehedinți, România