Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Vila Chateau oferă o oază de liniște într-o zonă centrală dar ferită de zgomot și agitație. Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe liniștite, într-o atmosferă familială, vila Chateau acoperă cerințele dumneavoastră la cele mai înalte standarde. Curățenia ireproșabilă, mobilierul nou( 2016 ), ospitalitatea și amplasamentul central sunt doar cateva din calitățile cu care ne mândrim! Vila este localizată la 2 minute de mers pe jos de piață si 5 minute de plajă. Vă așteptăm să descoperiți și să experimentați o atmosferă de vacanța în adevăratul sens al cuvântului!
Strada Mihail Kogălniceanu 5, Eforie Nord, Constanța 905350, România
No stars
Pensiunea dispune de 8 camere duble, 2 camere Triple si 2 apartamente. Camerele sunt dotate cu frigider, tv, aer condiționat, baie proprie. Pentru detalii va rugam sa ne contactați 0722447243
Strada Armand Călinescu, Eforie Nord, Constanța, România
3 ***
Hotel Anca*** Eforie Nord este amplasat pe malul lacului Belona, într-o minunata zona de relaxare. Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Eforie Nord si la doar 50 de metri de nisipul fin al plajelor Marii Negre. Intreg complexul este situate la mai putin de 200 de metri de Baile Reci, baza de balneo-fizio-terapie a statiunii Eforie Nord. Complexul dispune de hotel cu o capacitate totala de 45 camere (89 locuri) , bar de zi, terasa,tenis de masa , loc de joaca special amenajat pentru copii, parcare proprie in interiorul unitatii.
Aleea Belona 6, Eforie Nord, Constanța 905350, România
3 ***
Vila Plaja Azur 3*** se află într-un loc exclusivist, direct pe Plaja Aazur dintre Eforie Nord şi Eforie Sud, pe Bulevardul Republicii (DN 39) – Km 15,5, poziţionată cu vedere superbă la mare. Puteţi astfel beneficia de cazare în Eforie într-un complex de 3 vile la cele mai înalte standarde. Preţurile noastre sunt cele mai bune în raport calitate/preţ. Oferim spre închiriere: 16 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu pat dublu (cameră twin) şi 1 apartament cu 2 camere.
A wonderful location, on the principal road between eforie nord and eforie sud, quiet, private parking, private beach, very nice rooms, restaurant.
BD. REPUBLICII km 15,5 Sud,, Eforie Sud 905360, România
No stars
Vila Tuya este situata in pe litoralul Marii Negre, in statiunea Eforie Nord, judetul Constanta, la 400 metri de mare, in cartier rezidential, zona Steaua de Mare. Vila Tuya este dotata cu apartamente de lux de 3 camere complet utilate. Impressum Introdu
Strada Dorobanților, Eforie Nord, Constanța, România
No stars
Locatie nou construita (2014), cu camere duble si triple, spatioase, luminoase, dotate cu mobilier nou, Vila `Ozon` se afla la doar 350 m de plaja Steaua de Mare si 450 m de plaja Acapulco. Vila este situata intr-un cartier linistit de case si vile, departe de terasele si tumultul falezei sau de strazile centrale ale Eforiei Nord, cu trafic intens. Camerele triple dispun de cablu TV RDS, cu LCD/Led de 81 cm, frigidere de 105 l, aer conditionat, pat matrimonial de 2 m pe 1,80 m si unul de 2 m pe 90 cm, cazi de baie si balcoane.
Location newly built (2014), with double and triple rooms, spacious, bright rooms with new furniture, OZON Villa is only 300 m from the beach "Steaua de Mare" and 400m from the beach "Acapulco". The villa is situated in a quiet neighborhood of houses and villas, away from cliff's terraces and tumult or from North Eforie central streets with heavy traffic. Triple rooms have cable TV , LCD / LED 81 cm, 105 l refrigerators and wireless Internet, a bed of 1.80 m and 2 m and a 2 m to 90 cm, bathtubs and balconies. Double rooms have king-size bed, shower and no balcony.
Ștefan cel Mare 35, Eforie Nord 905350, Constanța, România
No stars
In constructia etajata sunt camerele 1-8, cate 2 pe nivel (una cu 4 locuri = 12mp si alta cu 5 locuri = 16mp) si o terasa de 11 mp, cu 2 mese . Constructia neetajata are : o cam cu 5 locuri, (nr 9) = 17mp, cu intrare separata din curte si 2 mese in exterior ; 2 cam cu 4 locuri : cam. 11 = 13 mp si cam.12 = 13mp ( are o curticica interioara de 4 mp) ; o camera cu 3 locuri, (nr 10) , mica, (4.1m/2,1m), cu intrare separate din curte si o camera single, ( nr 14), mica (2,5m/2m), cu un pat lat de 135cm. Camerele 10, 11 si 14 au cate o masa pe terasa de langa bucatarie.
Strada Transilvaniei 20, Eforie Nord, Constanța 905350, România
No stars
Casa aflata intr-o zona linistita in Statiunea Eforie Nord. Distanta fata de plaja Steaua de Mare este de 25min mers pe jos sau 5min cu masina Camerele au tv si mififrigider Wifi.gratar in curte. Fara acces bucatarie.
Eforie Nord, România