Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

4 ****
Hotelul Toaca Bellevue este situat intr-o zona linistita si discreta, in Bucovina, Gura-Humorului, la doar 5km de Manastirile Voronet si Humor, 1.5km de partia "Soimul" si 45 min de aeroportul Suceava "Stefan cel Mare".
Strada Gheorghe Lazar 12, Gura Humorului, Suceava, România
No stars
Nascuta din inlantuirea fericita a unor dorinti de copilarie si a unor ganduri de maturitate, Hilde’s Residence apare acum ca o mica, dar foarte cocheta pensiune din inima Bucovinei. Conceptul de BOUTIQUE HOTEL ne permite sa le oferim oaspetilor ambianta, confort, incantare, destindere. Aplicarea principiilor ECOTURISMULUI ofera cadrul natural , linistea si relaxarea, intr-o fericita armonie si prietenie cu natura. Conceptul BIOGASTRONOMIC asigura alimentatia sanatoasa, prin folosirea de ingrediente naturale, traditionale, provenite din gospodariile taranesti locale sau din productie
Born out of a fortunate series of childhood's desires, mixed with mature and assumed plans, Hilde's Residence appears now as a small, but very stylish and cosy residence in the heart of Bucovina. The concept of BOUTIQUE HOTEL allows us to offer our guests ambiance, comfort, delight, relaxation. Applying the principles of ECOTOURISM, we are able to offer tranquility and peace in a friendly harmony with nature. The principles of BIOGASTRONOMY suggest healthy eating, using natural, traditional ingredients, obtained from local smallholder farmers and from our own produce. You
Strada Șipotului 2, Gura Humorului, Suceava 725300, România
No stars
O casa curata cu strictul necesar si o gazda primitoare,cred ca de acest lucru avem nevoie fiecare dintre noi! ( si eu sunt uneori turist ) Daca ajungeti in orasul nostru, pe meleagurile Bucovinei suntem usor de gasit (langa petrom)
Bulevardul Bucovina 100, Gura Humorului, Suceava 725300, Romania
No stars
Este amplasata in cadru natural si intim, imprejmuita de copaci si spatii verzi, ferita de poluare. Casa are 4 dormitoare, 3 la etaj si 1 camera la parter, fiecare cu baie proprie. Incalzirea este asigurata de o centrala proprie. Bucataria este dotata cu frigider si echipamentul necesar pentru prepararea si servirea mesei. Foisorul este etajat si este dotat cu un gratar si spatiu de servit masa la parter sau etaj. Casa se afla in vecinatatea partiei de schi, la circa 1500 m.
Gura Humorului, Suceava, România
No stars
Pensiunea se afla la o distanța de 1 km de Mănăstirea Voronet si 2 km de pârtia de schi Șoimul . Are 8 camere duble si un apartament cu doua dormitoare , capacitate totala de 20 persoane .
Str. Voronet Nr 91, Gura Humorului, Suceava, Romania