Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiunea Sarmis Cristal este situata in localitatea Hateg, str.Progresului nr.57, Jud.
Strada Progresului 57, Hațeg, Hunedoara 335500, România
4 ****
Hotel Ferdinand 4* este situat in inima orasului Hateg, intr-o cladire istorica, care a prins viata datorita eforturilor depuse de catre noii proprietari si care doresc sa va ofere posibilitatea de a petrece cateva clipe intr-o ambianta calda si primitoare. Hotelul este situat la o distanta de 13 km de Manastirea Prislop
Strada Bisericilor 2, Hațeg, Hunedoara, România
No stars
Casa este situata pe strada Hunedoarei, nr.63, pe soseaua ce duce direct spre manastirea Prislop, centrul orasului Hateg fiind la 5 minute de mers cu masina. Locatia este optima pentru cei care isi doresc sa petreaca o vacanta relaxanta, intr-un cadru linistit, departe de zgomotul si agitatia orasului. Inconjurata de multa verdeata, dealuri inalte si cu o priveliste catre muntii Retezat, casa Ralu dispune de 6 camere cu baie, TV si Internet Wi-fi, mobilier nou, terasa spatioasa. Casa dispune de curte cu loc amenajat pentru gratar si parcare.
Strada Hunedoarei 63, Hațeg, Hunedoara, România
No stars
Construita in 2009 din materiale aduse din Finlanda. Construita pentru oameni ca noi si ca voi, cei care cauta un pic de libertate intr-o zona normala, cu oameni normali (in Ardeal asta inseamna mai putin stres si ritm muuult mai lent :)) Un loc pentru familie sau pentru prieteni. Mai degraba un loc de retrezit simturile amortite se grijile cotidiene. Va asteptam sa va dam un pic de bucurie, un pic de liniste, un pic din tot ceea ce avem noi din belsug aici.
Plopi Nr. 48, Plopi, Hunedoara, România
No stars
Vila Nico, este situata pe strada Hunedoarei nr.
Villa Nico is located at Hunedoara nr.
Strada Hunedoarei, Hațeg, Hunedoara, România
No stars
Pensiunea La Galbena este situata in orasul Hateg intr-o zona linistita si placuta. Beneficiaza de 3 camere duble si o singura baie. Ofera internet wi-fi, incalzire centrala, parcare proprie, acces la bucatarie, acces la frigider.
Strada Râul Galbena 51, Hațeg, Hunedoara 335500, România
No stars
Casa Anca este o proprietate de familie, nou amenajată separat de locuința principală, asigurând un cadru intim pentru turiști, într-un decor natural generos, ideal pentru liniște și relaxare, la poalele munților Retezat. Situată într-o zonă liniștită a orașului, aici puteți beneficia de ambianța deosebită realizată prin amenajarea unor spatii generoase de cazare, odihnă și relaxare dotate corespunzător, fiecare cameră matrimonială având baie proprie, TV LED, internet wireless, living spațios cu loc de luat masa , bucătărie complet echipată, terasă acoperită, pavilion modern, balansoar și gră
Casa Anca is a family-arranged again separated from the main dwelling, providing an intimate setting for tourists, a large natural setting, ideal for quiet and relaxation at the foothills Retezat. Located in a quiet part of town, here you can enjoy ambiance achieved by arranging a generous accommodation, rest and relaxation properly equipped, each matrimonial room with bathroom, LED TV, wireless Internet, spacious living room with dining fully equipped kitchen, covered terrace, modern pavilion, swing and grill in the courtyard. Your cars.
Hațeg, Hunedoara, România