Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

3 ***
Hotel Maier este situat in orasul Hunedoara la doar 1 km distanta de Castelul Corvinilor si la 500 m de centrul orasului. Acesta dispune de 56 de locuri de cazare in 18 camere duble twin, 8 camere matrimoniale, 1 camera single si 1 camera tripla. Toate camerele din Hotel Maier Hunedoara sunt dotate cu Tv, frigider si internet iar receptia este deschisa non-stop pentru a va oferi cele mai bune servicii. Restaurantul MAIER asigura servicii ireprosabile la standarde europene in saloane de 40 si 250 de locuri.
Bulevardul Republicii 1A, Hunedoara, România
No stars
,,Casa Ina`` este situată într-o zonă liniștită, la 700 m de Castelul Corvinilor si 20 km de Mănăstirea Prislop. Atracții turistice de vizitat: Lacul Cinciș, Cetatea Deva, Parcul Dendrologic Simeria, Ruinele cetății Sarmizegetusa, Muzeul Aurului Brad.
, Casa Ina`` House is located in a quiet area, 700 m and 20 km from Corvin Castle Prislop Monastery. Sights to visit: Lake Cinciş Fortress Deva, Simeria Arboretum, ruins of Sarmizegetusa, Brad Gold Museum.
Strada Constantin Dobrogeanu Gherea 12, Hunedoara, România
No stars
Vila Corviniana este situata in Centrul vechi al Hunedoarei la aprox.250m de Castelul Corvinilor locatia functioneaza intr-o cladire monument cu o arhitectura deosebita si amenajata in stil vintage.Vila dispune de un restaurant clasic-medieval cu 200 locuri si la cazare dispunem de 8 camere mari si spatioase,terasa,parcare,wi-fi gratuit.
Strada Constantin Bursan 1, Hunedoara, România
No stars
Pesiune aflata pe drumul ce duce de la Deva la Arad.Dispune de 6 camere duble,parcare in curte supravegheata electronic.
Gothatea, Hunedoara 337253, România