Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Cabana Anemona este situata la poalele muntilor Vrancei, zona superba pentru relacsare si odihna,poluare 0 Capacitatea cabanei fiind compusa din 7 dormitoare,14 locuri,2 bai,salon de distractie,foisor,gratar,internet,curte cu flori,loc de parcare
Lepșa, Vrancea, România
No stars
Pensiunea Grande se afla in statiunea montana Lepsa din judetul Vrancea. Unitatea este formata din 14 camere duble cu posibilitate de adaugare a unui pat suplimentar contra cost. Camerele sunt dotate cu tv,frigider,uscator de par,baie propie si balcon. La parterul unitatii exista un living de 200mp unde va puteti petrece timpul jucandu-va ping-pong, fotbal de masa,rummy sau table. Locatia este dotata, deasemenea, cu parcare privata si loc de joaca pentru copii. In aceasta pensiune se pot organiza evenimente precum: Craciun,Revelion,petreceri private.
Soseaua Dn2d 1, Lepșa, Vrancea, România
No stars
Pensiunea Green Eden Lepsa va ofera cazare in 7 camere la standarde europene, cu grup sanitar propriu si terasa la fiecare camera. living (70 mp) , bucatarie complet dotata si utilata (45 mp), apa calda si caldura. Va asteptam la Green Eden Lepsa!
Lepșa 627369, Vrancea, România
No stars
Pensiunea este construita in 2013, are la dispozitie 14 camere duble, dotate cu baie proprie, balcon, tv led, internet wireless, un living de 200 mp, spatiu de joaca pentru copii, bucatarie complet utilata, parcare proprie, gratar. In aceasta locatie se poate organiza: Craciun, Revelion, 8 Martie, botezuri, nunti, majorate, banchete, intalniri de afaceri, perteceri private. Atentie! Nu acceptam animale de companie si nu se fumeaza in camere. Loc pentru fumat:in balconul prevazut la camera.
Lepșa, Vrancea 627369, România