Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Casa de vacantă La Izvor este situată într-o zonă liniștită si retrasă de munte in localitatea Mănăstirea Humorului, la aproximativ 8 km de Gura Humorului, unde va puteți bucura de frumusețea peisajului autentic românesc de munte, într-o oaza de liniște , locul ideal unde poți trăi din plin esența vieții rurale. Ne adresam tuturor turiștilor care caută liniște, relaxare și intimitate. Unitatea are dreptul de a-și selecta clienții.
Strada Ștefan cel Mare 313A, Mănăstirea Humorului, Suceava, România
No stars
Pensiunea Bukovina este o locatie cu arhitectura exterioara ce respecta elementele din stilul pur bucovinean fiind un loc linistit incadrat intr-un peisaj pitoresc care imbina perfect roca de pe valea Paraului Humor cu dealurile pline cu paduri de foioase frumos armonizate cu paduri de brazi falnici si cu un crampei de arta si istorie – Manastirea Humor.
Strada Stefan cel Mare 283B, Mănăstirea Humorului, Suceava, România
No stars
Pensiunea &Camping Cristiana dispune de 7 camere duble si triple (18 locuri de cazare), fiecare cu baie proprie, salon spatios, bucatarie complet utilata, foisor cu gratar, spatiu de joaca pentru copii, campare corturi si rulote.
Stefan cel Mare 229, Mănăstirea Humorului, Suceava, Romania
No stars
Pensiunea Ioana va asteapta pe meleagurile frumoasei Bucovinei pentru a putea petrece un sejur cat mai frumos, vizitand in acelasi timp si obiectivele turistice unele dintre cele mai frumoase din tara.
Stefan cel Mare 42, Mănăstirea Humorului, Suceava, România