Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

4 ****
Hotelul plutitor ARCA a fost creat special pentru excursii în Delta Dunării, este de fapt o ambarcaţiune de dimensiuni medii pentru croazieră care, se deplasează tractată de un vas remorcher. Absenţa motorului autopropulsor la bord este un avantaj, deoarece nici vibraţiile, nici eventualele emanaţii de gaze de eşapament sau mirosuri de produse petroliere care de regulă însoţesc funcţionarea motoarelor mari nu apar în timpul croazierei.
Maliuc, Tulcea, România
No stars
Satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie un numar total de 48 de locuri de cazare, din care 40 de locuri in cele 20 de bungalow-uri si 8 locuri in cabana principala. Dotari bungalow: Camera cu 2 paturi si grup sanitar propriu Camera cu pat matrimonial si grup sanitar propriu Apa calda 24/24 ore Mini-veranda Dotari cabana principala: 2 camere cu grup sanitar propriu 2 camere cu grup sanitar comun Apa calda 24/24 ore Mini veranda Balcon Aer conditionat. In plus CampoEuroClub dispune de 20 de locuri pentru corturi (6m x 5m) pentru care se asigura dusuri cu apa calda
CampoEuroClub holiday resort can provide accommodation for 48 people,40 beds in 20 bungalows and 8 beds in the main hut. Bungalow features : A Room with two beds and its own bathroom, or A Room with a king size bed and its own bathroom Hot water 24/24 h Mini porch Main hut features: 2 rooms with 2 beds and its own bathroom 2 rooms with 2 beds an shared bathroom Hot water 24/24 h Mini porch Balcony Tv Air condition Extra. CampoEuroClub has to offer 20 tent spaces for which we provide showers with hot water, toilets, dishwasher and barbecue place.
Partizani, Maliuc, Tulcea, România