Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Conacul lui Bulică se află în Novaci-Străini, la inceputul şoselei montane Transalpina . Rânca se află la 12 km iar Straja este la 39 km de Conacul lui Bulică. Ansamblul sculptural realizat de Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu este la 46 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 75 km de Conacul lui Bulică. Conacul lui Bulică oferă unităţi de cazare cu acces gratuit la internet WiFi. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Camerele de la Conacul lui Bulică sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.
Strada Schela, Novaci, Gorj 215300, România
No stars
Cabana Serafima este situata la Ranca, fiind foarte aproape de partia de ski. Este dotata cu bucatarie complet echipata, living spatios, 4 dormitoare si 2 bai, avand o capacitate de 10-12 locuri. Pretul pentru o noapte de cazare este de 50 lei/persoana.
Novaci 215300, România
No stars
Casa Deny este situata in orasul Novaci pe drumul care leaga orasul de statiunea Ranca spre Transalpina. Casa dispune de 3 camere duble,o baie,living spatios,incalzire centrala,internet,apa curenta,parcare,foisor in curte unde se poate petrece timpul liber.La un pret avantajos:60 lei
Deny house is situated in Novaci city on the road that connects the city to the resort Ranca Transalpina. The house has 3 double bedrooms, a bathroom, living room, central heating, internet, water, parking, oriel in the garden where you can spend your free time ,at favorable prices
Strada Rânca 42, Novaci, Gorj 215300, România
No stars
Iubitorii de munte nu ar trebui sa ocoleasca aceasta pensiune, fiind un loc situat in mijloul naturii. Aerul curat, posibilitatea de a face drumetii, obiectivele naturale si culturale din zona ne recomanda pentru o vacanta de neuitat. Obiective turistice pe care le puteti vizita sunt urmatoarele: Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Schitul Icoana, Manastirea Crasna, Statiunea Montana Ranca, operele lui Brancusi din orasul Tg.
Novaci, Gorj, România
No stars
Casa Darius se află la 18 km de stațiunea Rânca și de Transalpina,frumosul Drum al Regelui.De asemenea , în apropiere, se găsesc Peștera Muierilor, Peștera Polovragi și frumoasele mânăstiri Polovragi, Icoana și Crasna.
Strada Hirișești, Novaci, Gorj, Romania